Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 березня 2012, 10:59 Вбивства
У Кривому Розі нетвереза ​​жінка вбила свою 4-місячну дитину
У Кривому Розі нетвереза ​​жінка вбила свою 4-місячну дитину

На жорстоку дітовбивцю перетворили молоду матір кілька чарок горілки та сварка з чоловіком. У Кривому розі 25-річна жінка забила на смерть власне немовля. Всім довкола пояснила: страшних травм дитя дістало, коли випадково випало з колиски.

Підозрювана:

- Вы вспоминаете её?

- Конечно, да.

- И что чувствуете?

Ця 25-річна жінка тепер заливається гіркими сльозами, згадуючи свою 4-місячну дитину. Немовля вона жорстоко вбила, коли посварилася з чоловіком. Того вечора родина пиячила з друзями, як і зазвичай.

Підозрювана:

- Друзья ушли, он куда-то ушел, пришел вечером пьяный, побил меня, и ушел. Ребенок кричал. А выпившая была, с коляски её упустила, пыталась её успокоить, она кричала. Я психанула, убила ребёнка своего.

П'яна мати спочатку впустила дитину на підлогу, а дитина заплакала ще голосніше. Щоб заспокоїти немовля, жінка дала йому кілька ляпасiв, і кинула на диван. Дiвчинка вдарилася головою об батарею, і знову впала на пiдлогу. Тоді бузувірка підняла доньку і чимдуж ударила нею об стiну. Після всього накрила дитя простирадлом, і до ранку просиділа на кухні. Надумала повідомити родичів і правоохоронців, що дитина випала з колиски.

Віктор Панчук, керівник слідчого управління ГУ міліції м. Кривого Рогу:

- В результате ссоры с сожителем между ними произошел конфликт. В ходе совместного распития алкогольных напитков сожитель её толкнул, она попятилась назад, толкнула коляску, в которой находилась эта девочка, девочка выпала из коляски, в результате чего наступила её смерть.

Леонід Домашевський, старший слідчий Криворізького ГУ міліції :

- При осмотре трупа были обнаружены множественные повреждения в области головы, конечностей, и туловища. Повреждения в виде ссадин и кровоподтеков. Это сразу насторожило, потому что 4 месяца ребенку, и такое количество повреждений.

Згодом жінка таки зізналася в тому, що жорстоко вбила власну дитину. Жорстокій матері тепер загрожує до 15 років в'язниці, або, навіть, довічне ув'язнення. А жінчиним батькам доведеться виховувати її старшу доньку, якій нині трохи більше року.