Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 лютого 2012, 10:18 Вбивства
На Миколаївщині парубок здобував провізію, вбиваючи продавщиць
На Миколаївщині парубок здобував провізію, вбиваючи продавщиць

До магазину із сокирою. Так на Миколаївщині молодик поповнював свою провізію. З продавчинями в нероби була коротка розмова: спочатку просив їжі в борг, а за відмову вбивав.

Кілька хвилин до закриття. О десятій вечора до магазину заходить останній покупець. Молодик просить зважити котлет, та замість грошей із пакета витягає сокиру. Кидається на продавчиню, утім, смертельний удар чоловікові не вдається. Жінка швидко вивертається, і штовхає нападника. Натискає на тривожну кнопку - і надвір. За сорок хвилин втікача затримують.

Олег Шпильовий, керівник Управління УМВС України в Миколаївській області:

- Был задержан молодой мужчина на 25 лет при попытке совершения разбоя и покушения на убийство гражданки М., которая является продавцом магазина города Николаева.

Молодик не відпирається, і в замаху на вбивство спокійно зізнається. Та відверто розповідає про інші криваві походеньки, адже шопинг зі зброєю чоловік влаштовував не вперше.

Затриманий:

- Я зашел в магазин, попросил в долг, мне раньше там давали, она отказалась, потому что я долгое время там не показывался. Идя к остановке, я заметил - возле мусорного бачка лежала ножка от стула. Тогда я уже думал, что когда не будет никого людей, то пойду и убью её, и заберу ее деньги.

З першого удару молодик повалив жінку на землю, зачинив крамницю і добив жертву. Забрав із гаманця загиблої 200 гривень та подався геть. Не поталанило й іншій продавчині. В рідному селищі до самотньої жінки чоловік навідувався частенько. Спочатку купував самогон, потім просив у борг.

Затриманий:

- Пришел к ней, попросил, чтобы она дала в долг самогона. При мне были пустые бутылки и молоток. Она отказала, я сказал, что пускай тогда пустые бутылки заберет. Когда она пошла в сарай, я ее ударил молотком.

Два вбивства, і один замах. Проти молодика порушили кримінальну справу. Утім, слідчі припускають: могли бути й інші жертви. Та за вже доведені злочини бузувірові загрожує довічне ув'язнення.