Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 лютого 2012, 10:49 Вбивства
На Чернігівщині школярі допомогли розкрити вбивство
На Чернігівщині школярі допомогли розкрити вбивство

Школярі допомогли розкрити вбивство на Чернігівщині. Кілька хлопчаків стали випадковими свідками злочину. Вони не злякалися погроз убивці та розповіли цінну інформацію правоохоронцям. Про малолітніх детективів.

Компанія шестикласників поспішала додому із занять. Та не встигли звернути на сусідню зі школою вулицю, як побачили в снігу чоловіка. Він розповів, що з односельцем трохи випив, і той його дуже побив. Про походеньки відомого сільського забіяки хлопчаки чули не раз.

Олександр Микитенко, учень Петрівської школи:

- Кажу, а чого він вас трогав? Каже: "Ми пили разом. Я хотів у нього заночувати, а він мене ціпком побив. І ногами бив".

Сергій Бойчук, учень Петрівської школи:

- Ми хотіли його підвести, а він сказав, що сильно болить спина.

Звести на ноги постраждалого підлітки не встигли - з сусідньої хати до них вискочив здоровенний бурмило.

Олександр Микитенко, учень Петрівської школи:

- Цей дядько крикнув - чи закатаю, чи щось таке крикнув. Ми побігли. Заховалися. А він ішов за нами. А потом його різко десь не стало.

Налякана дітвора розбіглася по домівках. Почуті погрози змусили хлопчаків нічого не розповідати батькам. А вже наступного ранку село облетіла страшна новина.

Олександр Михайлик, керівник УМВС України в Чернігівській області:

- Поступило повідомлення, що у селі Петрівка найдено труп чоловіка. З'ясували, що у потерпілого поламані ребра, і йому нанесені тілесні пошкодження.

У пошуках невідомого злочинця оперативники обнишпорили мало не все село. Навідалися і до місцевої школи.

Олександр Михайлик, керівник УМВС України в Чернігівській області:

- До співробітників міліції підійшли четверо школярів, які сказали, що вони володіють інформацією по даному злочину. В результаті проведених заходів був затриманий мешканець с. Петрівки.

Підозрюваний у вбивстві тепер у СІЗО. За скоєний злочин відповідатиме сповна. А школярам, що допомогли правоохоронцям, від міліції - подяка і шана.

Правоохоронець школяру:

- Даруємо мобільний телефон от такий. Бажаємо успіхів у навчанні і спорті.