Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 лютого 2012, 14:14 Вбивства
На Луганщині розстріляли подружжя власників кількох автозаправних станцій
На Луганщині розстріляли подружжя власників кількох автозаправних станцій

Гучне вбивство на Луганщині. У Первомайську спочатку катували, а потім розстріляли подружжя бізнесменів. Їх знайшли мертвими у власному будинку, тіла були прив'язані до стільців. Як потрапили злочинці до оселі - невідомо, адже камера відеоспостереження їх не зафіксувала. Чому розправилися з власниками кількох крамниць на АЗС - поки не відомо. Можливо, у підприємців вимагали грошей.

Євген Соломін, кореспондент:

- Розстріляній в Первомайську родині належало кілька автозаправних станцій. Тож професійна діяльність вбитих - основна версія слідства.

Крім АЗС родина володіла кількома продуктовими крамницями. Дружина розвивала мережний маркетинг. Обидвоє провадили активний спосіб життя: вправлялися у спорті. Сусіди кажуть: сім'я була порядна.

Сусідка:

- Они трудяги, они трудились с утра до ночи. И боишься жить

Сусідка:

- Леночка очень замечательная девушка была, с открытым сердцем. Душу отдавала. Мы к ней бежали.

Місцеві підприємці вважають, що це не схоже на переділ сфер впливу. Втім, висловили готовність співпрацювати зі слідством, адже кривавий злочин скоєно зухвало.

Юрій Пащенко, представник профспілки підприємців м. Первомайського:

- Мы, бизнесмены, дружно жили в нашем городе, и каких-то и нет никаких оснований подозревать наших бизнесменов в этом нет. Ну, а время покажет.

Що сталося в оселі сім'ї - достеменно невідомо. Неофіційно в міліції кажуть, що знайшли жінку та чоловіка з вогнепальними ранами і прив'язаними до стільців. Імовірно, їх перед смертю катували. Можливо, вимагали грошей. Проте, офіційно версій правоохоронці поки не оприлюднюють.

Тетяна Погукай, керівник відділу УМВС України в Луганській області:

- По данному факту первомайским отделом милиции возбуждено уголовное дело по статье 115 части 2, роздана усиленная оперативно-следственная группа. Пока на данный момент результатов нет.

Міліція просить усіх, хто можливо став свідком розправи над подружжям, чи має будь-яку інформацію про цей злочин, звертатися до правоохоронців. Конфіденційність вони гарантують.