Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 лютого 2012, 13:43 Вбивства
В Ужгороді на очах у власних дітей вбили бізнесмена
В Ужгороді на очах у власних дітей вбили бізнесмена

Підприємця вбили й в Ужгороді. Власника кав'ярні гамселили вдень просто в середмісті. Чоловік помер перед очима у власних дітей.

Ярослав бачив напад на бізнесмена. Показує місце, де молодики перегородили дорогу машині, яка виїжджала зі стоянки. Каже, нападники були напідпитку.

Ярослав Шафар, свідок:

- Они заградили дорогу, один из них оперся на машину. На замечание уместное, что, мол, отойди от машины, они отреагировали очень буйно.

Тоді водій вибрався з авта, і втратив життя.

Ярослав Шафар, свідок:

- Пока он разговаривал с одним, второй обошел машину, и нанес ему удар в голову. Падал, как подкошенный, из-за этого он сильно ударился при падении головой.

Медики діагностували в постраждалого закриту черепно-мозкову травму, але врятувати підприємця не змогли - він помер у лікарні, не приходячи до тями. У міліції порушили кримінальну справу. Чоловіка, який завдав того фатального удару, затримали. За п'яний бешкет, що спричинив смерть людини, може сісти надовго за грати.

Олег Черленяк, заступник керівника відділу УМВС України у Закарпатської області:

- Наразі триває досудове слідство. Відповідно до кримінального кодексу санкції статті за вчинення такого злочину передбачає покарання у вигляді обмеження волі від 3до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк.

П'ятдесятидворічний бізнесмен помер перед очима у своїх дітей, які під час нападу сиділи в машині.