Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 січня 2012, 16:18 Вбивства
У Криму пенсіонер інсценував самопідпал своєї дружини
У Криму пенсіонер інсценував самопідпал своєї дружини

Живцем спалив свою дружину мешканець Криму. Трагедія розігралася в селі у Сакському районі. Убивця та жертва прожили разом 35 років.

Сусіди збіглися на відчайдушні крики пенсіонера. П'яний господар будинку ридав - загинула його дружина. Розповів: вдень ліг відпочити, а коли прокинувся, то побачив смолоскип, на який перетворилася жінка. При цьому повторював: бідолашна давно хотіла накласти на себе руки, а він усе не вірив.

Ірина Бессараб, помічник керівника Сакського МРВ міліції:

- В последнее время его жена часто высказывала мысли о суициде. И, по-видимому, воспользовавшись моментом, она облила себя бензином и подожгла.

Спілкуючись з правоохоронцями, сусіди додали - відразу по трагедії чоловік з розпачу теж намагався вкоротити собі віку. Вони ледве встигли витягти його з зашморгу. Та правоохоронців усі ці драматичні деталі в оману не ввели. Вже за кілька день вони точно знали: жінку спалив саме згорьований пенсіонер.

Сергій Поліщук, керівник сектору Сакського МРВ міліції:

- Под тяжестью доказательств Сергей, всё-таки, признал вину, так как волосы у него на голове и ресницы были обожжены, следы на снегу, которые вели к сараю, были только его.

Ось у цій коморі стояла каністра з бензином, якою скористався палій. Оперативники з'ясували, що в родині зловживали спиртним. Вранці після святкування Старого нового року, подружжя саме чаркувалося.

Сергій Поліщук, керівник сектору Сакського МРВ міліції:

- В ходе распития произошла ссора. Жена ушла спать, а муж обиделся, что жена ходила колядовать накануне вечером без него, пришла пьяная. Зашел в сарай рядом с домом, взял канистру бензина, зашел в спальню, где спала жена, облил ее бензином и поджег.

Вже потім убивця розіграв виставу - заходився кричати, кликати на допомогу, намагався повіситися. Однак спектакль йому не допоміг. Нині душогуб під арештом. За умисне вбивство йому доведеться надовго залишитися за ґратами.