Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 січня 2012, 18:13 Вбивства
На Донбасі 36-річна жінка задушила двох своїх дочок та сама пішла з життя
На Донбасі 36-річна жінка задушила двох своїх дочок та сама пішла з життя

Жахлива пригода - на Донеччині: 36-річна жінка задушила двох своїх доньок, а потім звела рахунки з життям. Одній дитині було 13 років, іншій - 4.

Відновити картину трагедії, що забрала троє життів, допомогла передсмертна записка. У ній самогубця пояснювала свій крок бідністю та неувагою з боку родичів та близьких.

Олег Біленко, керівник слідчого відділу Авдіївського МВ міліції:

- Трупы обнаружили родственники, которые с ней общались. После определенного промежутка времени она перестала выходить на связь, и родные забили тревогу. Попросили знакомых придти посмотреть, и знакомые обнаружили тела.

Тетяна працювала технічкою в одній з Авдіївських шкіл. Її колеги шоковані.

Зінаїда Куропаткина, колега загиблої:

- Золотой человек была, общительная, трудолюбивая, просто ей не везло по жизни, не везло с семьей. Мы все переживаем и скорбим. Никогда не могла подумать, что она такое совершит. Никаких сигналов я, как пожилой человек, не заметила.

Десять років тому Тетяна втратила чоловіка. Відтоді так і не змогла влаштувати особисте життя. Останнім часом, за словами сусідів, страждала на депресію. Казала, що життя втратило сенс.

Борис, брат загиблої:

- Этого, конечно, никто не ждал, не ждали, что все так сложится. Было все хорошо… Она готовилась к этому долго, судя по записке оставленной… Просто в шоке, сейчас очень сложно.