Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 січня 2012, 10:35 Вбивства
Резонансний злочин в одному з відділів "Приватбанку" розкрито
Резонансний злочин в одному з відділів "Приватбанку" розкрито

Резонансний злочин, що його скоїли двоє чоловіків у Донецьку в одному з відділів "Приватбанку", розкрито. У цьому впевнені правоохоронці. Кажуть, зібрали досить доказів, та й затримані в усьому зізналися. Втім, перебіг слідства викликає багато нарікань з боку родичів підозрюваних. Вони не ймуть віри слідчим органам.

Слідчі переконані: молодики напали на фінустанову задля наживи. Вбивати почали через те, що запрацювала сигналізація. Правоохоронці також спростували інформацію про викрадення системного блоку із записами відеокамер і зазначили, що в мить нападу на банк вони не знімали. Уже відомо, хто продав злочинцям зброю й де її виготовлено. Рідні затриманих переконані, що міліція схопила не тих.

Наталя Рудичева, мати звинувачуваного Максима Рудичева:

- Мы этому не верим. Я не верю в то, что здесь сейчас шьется. Естественно, сейчас они начнут. У того была судимость, тот условно судимый. Естественно. Это все подходит красиво.

Правоохоронці своєю чергою зазначають, що всі слідчі дії проводили з дотриманням закону, обом підозрюваним надали адвокатів.

Сергій Корона, керівник управління ГУ МВС України в Донецькій області:

- Обвиняемый написал заявление, что он примет решение лишь после беседы с защитником. Такая возможность была предоставлена, после чего этот защитник, по письменному заявлению обвиняемого, был допущен, и он участвует в деле.

Мати одного із затриманих Максима Рудичева стверджує, що під час допитів слідчі знущалися та били її сина. Проте, керівництво обласного УМВС її слова спростовує.

Віктор Дубовик, керівник ГУ МВС України в Донецькій області:

- Экспертиза четко сказала: следов побоев у задержанного на то время, у обвиняемого на данный момент не было. Было проведено две экспертизы. Следов побоев нету. Есть заключение эксперта.

Крапку у слідстві, яке може затягтися ще на півтора місяця, поставить суд. Він і вирішить, як покарати затриманих за смерть п'ятьох безневинних людей.