Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 січня 2012, 18:33 Вбивства
На Чернігівщині 55-річний бабій застрелив дружину і повісився
На Чернігівщині 55-річний бабій застрелив дружину і повісився

На Чернігівщині 55-річний бабій застрелив дружину, а потім повісився на одівірках у коридорі власної квартири. Цю версію трагічної загибелі подружжя вже оприлюднили місцеві правоохоронці. Утім, у невеличкому селі вірять цьому не всі.

Коли подружжя Мухіних перестало з'являтися на подвір'ї, сусіди надто не переймалися. Люди похилого віку жили відлюдькувато, тож ніхто не запідозрив лихого. Проте невдовзі в зачиненій квартирі на першому поверсі почала кричати від голоду хазяйська кицька.

Сусідка:

- Заподозрили, що машина стоїть, а їх довго немає.

Ніна Петрівна, мешканка с. Івківців:

- Посмотрели - окно прострелено, дырка в окне. Зашли в хату - он, значить, сразу в хате. На трубе повешенный так, что, вроде бы, стоит. А она лежала убитая, даже лица не было видно.

Перелякані сусіди одразу ж викликали міліцію. Після огляду місця трагедії у правоохоронців одразу з'явилася версія загибелі подружжя.

Сергій Бриль, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області, телефоном:

- Основна версія, яку розглядає слідство - це вбивство чоловіком своєї дружини, після чого він покінчив життя самогубством.

Що змусило поважного селянина, колишнього депутата сільської ради по-звірячому розправитися з жінкою, а потім накласти на себе руки - загадка для односельців. Люди кажуть: попри численні амурні пригоди п'ятдесятип'ятирічного господаря сім'я ніколи не сварилася.

Ніна Петрівна, мешканка с. Івківців:

- Вон там серый дом - там у него любовница жила. Он 12 лет к ней ходил, а она знала. Видно, ничего не говорила, потому что она когда-то его тоже у жинки отбила.

Микола Череп, Івковецький сільський голова:

- Він сам по собі був охотником. В нього всі документи були в порядку, постійно робив перереєстрацію рушниці. В той момент, коли це трапилось, ружжо було почищене і закрите в сейфі, у розобраному стані.

Налякані сусіди мають власну версію трагедії. Кажуть, за кілька місяців до нещастя заможний пенсіонер почав поспіхом позичати гроші.

Ніна Петрівна, мешканка с. Івківців:

- В банке взял 8 тысяч, тут в одних полторы тысячи долларов, там где он охранником работал - тоже набрал: у одной женщины - 500, у той - 200, у этой - тоже больше тысячи. Может, с какой бандой связался.

Чи розглядає міліція інші версії трагедії - поки невідомо. Не розголошують правоохоронці й того, з якої зброї застрелили господиню. А ось мешканці будинку, з якими спілкувалися журналісти, сумнівів не мають: смертельне поранення їхній сусідці завдано з використовуванням глушника. Адже жодного пострілу в день убивства тут ніхто не чув.