Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 січня 2012, 14:04 Вбивства
На Київщині перехожі не звернули уваги на подружню пару з трупом в ковдрі
На Київщині перехожі не звернули уваги на подружню пару з трупом в ковдрі

Небувала жорстокість і моторошна байдужість: скоєний на Київщині злочин просто шокує. Чоловік і жінка несли повз натовп перехожих закривавлений труп, загорнутий у ковдру. Люди все бачили та мовчали. Знайшовся лиш один, хто вдарив на сполох.

В обідню перерву Олександр, як завжди, вийшов до магазину. Та побачене на вулиці змусило його забути про все на світі.

Олександр, свідок:

- У мене була обідня перерва, я вийшов до магазину і звернув увагу на двох осіб, які виглядали дуже підозріло, сиділи на звертку, ковдра була, і ковдра вся була в пятнах, схожих на кров.

Перепочивши п'ять хвилин, пара підхопила страшний згорток і рушила вулицею. Спокійно перейшли дорогу, та без зайвого поквапу понесли килим повз переповнену зупинку автобуса. І тут Олександр отримав найбільшу порцію шоку - його збентежила реакція людей.

Олександр, свідок:

- Ніхто на це не звернув уваги, хоча на автобусній зупинці усі люди наблюдали: тіло несуть. Я думаю, у відсотків 30 людей виникла підозра, тому що ці каплі крові було видно на тілі, тобто, і на одежі і на ковдрі.

Коли пара вже сховалася в лісосмузі, на вулиці з'явилася патрульна машина. Розповідям переляканого перехожого правоохоронці спочатку не повірили. Та вже за кілька хвилин підозрілих громадян таки наздогнали. Ті саме топили свою ношу у водоймі.

Олександр Стельмах, співробітник Броварського МВ міліції:

- Жінка сиділа біля каналу, а чоловік топив цю ковдру вже у воді. Вже майже втопив. На запитання, що там у ковдрі, він спочатку не зізнавався.

Розгорнули килим і остовпіли - понівечене тіло без рук і ніг. Кінцівки відшукали вже вдома у парочки. В сімейному гуртожитку вони орендували маленьку 9-метрову кімнату. Випивак знали, й регулярно чули всі сусіди.

Алла, сусідка затриманих:

- Часто тут шум був, билися і двері били, і все. В общем, бойні були.

Ні бійки, ні криків фатального дня ніхто не помітив. Що сталося - оперативники з'ясували тільки наступного дня, коли різники, врешті, протверезіли. Виявилося: в гості до пари завітав їхній друг. Веселилися, поки все не зіпсували ревнощі.

Юлія Барабаш, співробітник Броварського МВ міліції:

- Коли закінчилися спиртні напої, господар вирішив піти до магазину, аби купити наступні пляшки горілки. Коли прийшов додому, на нього чекала сумна звістка - співмешканка повідомила, що його товариш залицявся.

Обурений господар встромив кухняного ножа в стегно кривдникові та спокійно ліг із дружиною спати. Гість стік кров'ю і помер. Неробам тепер загрожує тривале ув'язнення. Вони ще й мають пройти психіатричну експертизу.