Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 грудня 2011, 14:07 Вбивства
В Україні затримали жителя Тбілісі, який вершив кровну помсту
В Україні затримали жителя Тбілісі, який вершив кровну помсту

Вендета по-грузинськи. В Україні затримали кавказця, що вершив кровну помсту. Одну людину він убив на батьківщині, а карати іншу вирушив за кордон.

Ці кадри зафільмували в жовтні в Грузії. Серед білого дня у Тбілісі невідомий підскочив до перехожого, і кілька разів вистрілив у голову. Потому вбивця розчинився в натовпі.

Місцева поліція з'ясувала, до підозрюваний - п'ятдесятирічний тбілісець. За деякими даними, у такий спосіб від помстився за смерть родича. Гарячим слідом вбивцю не затримали - він утік до України. Але не ховатися. Спецслужби з'ясували: в нашій країні намітив іще одну ціль для помсти. Правоохоронцям довелося працювати на випередження. Адже чоловік знав, що його шукають, і здаватися без бою не мав наміру.

Відео з затримання:

- Стоять, не двигаться! За спину руки, за спину! Контроль. Контролирую.

Сергій Федченко, керівник прес-служби ГУБОЗ МВС України:

- Вони змогли за лічені дні встановити місце перебування зловмисника, хоча той дотримувався правил конспірації, і затримати його у зйомній квартирі.

Підозрюваний розповів, що знав: на батьківщині швидко з'ясують його особу. Тож тікав до України із чужими документами.

Затриманий:

- Я их нечестным путём у своего зятя.

- А похожи внешне?

- Да, я чуть-чуть забородел.

У підозрюваного вилучили фото майбутньої жертви. Чоловік зізнався, що в Україні полював на кровного ворога. Нині кілер за ґратами. МВС України вирішує питання про його екстрадицію до Грузії.