Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 грудня 2011, 13:47 Вбивства
У Запорізькій області викрили вбивцю 48-річного єгеря
У Запорізькій області викрили вбивцю 48-річного єгеря

У Запорізькій області викрили вбивцю єгеря, що загинув кілька днів тому. Його застрелили неподалік села Юрківки. До злочину виявився причетним колишній колега загиблого.

Того дня 48-річний Василь Шателя заступив на зміну зранку. По обіді мав зустрітися з колегами. Втім, не прийшов. Пізніше біля домівки лісника знайшли його речі, а коли прочісували посадку, наштовхнулися на тіло. У руці єгеря був мобільний телефон. Найімовірніше, чоловік намагався комусь зателефонувати, але не встиг.

Віктор Дегтяр, лісничий:

- Выходит, так: пару раз стрельнули, він уходив, тут перечепився, і йому в голову стрільнули.

Вбитого лісника ховали всім селом. Люди кажуть: він був неконфліктним і привітним чоловіком. Колеги Василя розповідають, що в їхній роботі бувало всяке, однак до стрілянини ніколи не доходило. Весь цей час - правоохоронці шукали злочинця. Нарешті, в поле зору потрапив односелець загиблого, у якого з ним були складні стосунки. Після затримання той зізнався у вбивстві.

Вікторія Козир, керівник відділу ГУ МВС України в Запорізькій області:

- Не судимый житель Ореховского района 79 г.р. был знаком с убиенным. В настоящее время решается вопрос об избрании меры пресечения, досудебное следствие проводится.

З'ясували: підозрюваний, що колись також працював у лісництві, того дня приїхав у ліс з обрізом мисливської рушниці. Зустрів єгеря, спалахнула сварка. За мить у хід пішла зброя.

Затриманий:

- И выстрелы.

- С какой целью вы производили второй выстрел?

- Я даже не знаю.

Після вбивства стрілець утік, зброю намагався сховати. Однак замести сліди йому не вдалося. Тепер чоловікові світить до 15 років ув'язнення.