Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 грудня 2011, 10:52 Вбивства
У Криму жінка знайшла вбитого 32-річного сина завдяки сну
У Криму жінка знайшла вбитого 32-річного сина завдяки сну

Братовбивство у Криму. У Сімферополі 32-річний чоловік задушив рідного брата, а тіло вкинув до вигрібної ями. Там труп старшого сина побачила мати. Жінка кілька днів не могла додзвонитися до нього, ще й сон страшний наснився.

Після зникнення старшого сина й марного телефонування на його мобільний мати стривожилася. А тут ще й дивний сон. Нібито син просить звідкись витягти його. Тож уранці жінка рушила до хати, де мешкали її дорослі діти.

Євген Нестеров, слідчий Залізничного РВ міліції м. Сімферополя:

- Она позвала родственников, вместе с ними приехала в домовладение, где проживал её сын, и там они стали искать по подвалам. Вначале в комнатах везде посмотрели, потом стали искать в погребе, подвале, и в конечном итоге обнаружили его в сливной яме.

Прийшовши до тями від жаху, жінка повідомила про страшну знахідку міліцію. Під час оперативно-розшукових заходів у скоєні злочину запідозрили молодшого брата вбитого. Чоловіки безперестанку конфліктували. Молодшого вже чотири рази судили, старший полюбляв випити.

Євген Нестеров, слідчий Залізничного РВ міліції м. Сімферополя:

- Постоянно злоупотреблял алкоголем, наркотическими средствами. Будучи в состоянии алкогольного и наркотического опьянения вел себя неадекватно, бросался на других жителей данного домовладения, на своих родственников, высказывал угрозы.

Вечір напередодні трагедії починався на диво спокійно. Молодший повернувся з роботи, зайшов на кухню, заварив собі чаю. Старший уже був п'яний, як чіп.

Затриманий:

- Сначала нормально разговор складывался, потом он начал кричать, нецензурной бранью угрожать, что я усну и никогда не проснусь, что он убьет.

Аби уникнути традиційної сварки, молодший пішов до себе в кімнату, але старший прагнув гострих відчуттів. Він кинувся слідком і почав хапати брата за руки.

Затриманий:

- Я развернулся, толкнул его, он упал. Я сначала хотел его просто успокоить, придавить, потом не смог остановиться. Я взял его за горло и начал давить.

Що більше старший чинив опір, то дужче на його шиї стискалися руки молодшого. Послабив трохи, коли п'яний захрипів. Потім душогуб пішов спати. І лише вранці побачив, що брат мертвий. Чоловік злякався й вирішив сховати тіло - загорнув його у простирадло і викинув у вигрібну яму. Потім ретельно накрив смітника: сподівався, що там ніхто трупа не знайде. Та серце матері підказало, де рідна кровинка. Тепер жінка залишиться надовго самотньою, адже одного сина поховала, іншого за умисне вбивство можуть посадовити за грати на 15 років.