Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 грудня 2011, 13:16 Вбивства
У Києві через власну необачність було вбито молодого дизайнера
У Києві через власну необачність було вбито молодого дизайнера

Обережно обирайте друзів у соціальних мережах. У Києві вбили молодого дизайнера. Парубок постраждав через власну необачність: розмістив у Інтернеті фото, на якому сидить у престижній іномарці.

Ще кілька днів тому успішний київський дизайнер безтурботно ганяв столицею щойно придбаним "Лексусом". А тепер його тіло викопують із землі в лісопосадці під Борисполем.

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м. Києва:

- Цей "Лексус" і став мотивом для скоєння злочину. Представилися бізнесменами у сфері нерухомості, і запропонували потенційній жертві очолити один з філіалів вигаданого підприємства, яке вони збираються відкрити в Києві.

Двадцятирічний парубок повірив на слово новим знайомим із соціальної мережі. І подумати не міг, що двох нероб із Луганська привели до столиці зовсім не бізнес-інтереси, а фото з Інтернету. На ньому дизайнер гордо позував на фоні новенького лімузина.

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м. Києва:

- Він погодився на всі їхні умови, вони декілька разів зізвонювалися, і домовилися зустрітися. Вже на другій зустрічі вони заманили його у безлюдне місце, задушили, на тому ж "Лексусі" відвезли до лісу і закопали.

Та тішилися іномаркою зловмисники недовго. Покататися рідною Луганщиною встигли лише тиждень. Рівно стільки часу знадобилося правоохоронцям, щоби знайти убивць. Нещасного дизайнера поховали на рідній Черкащині. Його родичі досі не можуть утямити, як розумний парубок не зміг розгледіти відверту брехню.

Тетяна Подольська, психолог:

- Люди очень редко умеют профессионально лгать. Теряются, отводят взгляд, начинают сбиваться. Если вы хотите проверить, нужно человека попросить, когда он что-то рассказывает, уточнить какие-то детали, моменты - должности, фамилии.

Підозрювані в звірячому вбивстві нині в СІЗО. Одному з них 25, інший - одноліток загиблого. Обидва переступили через закон вперше.