Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 грудня 2011, 13:21 Вбивства
На Волині двоє друзів не поділили виторг за металобрухт
На Волині двоє друзів не поділили виторг за металобрухт

Гроші розпалили конфлікт поміж двох друзів на Волині. Чоловіки здали чималу партію металу, а виторг поділити не змогли. З'ясовувати стосунки заходилися кулаками. В поєдинку перемогла молодість.

Край дружбі 20-річного Ігоря та вдвічі старшого Володимира поклала вдала оборудка. Сюди, на пункт приймання брухту, товариші притягли понад 40 кілограмів заліза і вигідно його реалізували. Та тільки-но гроші опинилися в кишені, між "металістами" вибухнула суперечка, а згодом і бійка. Перемогла молодість.

Віктор Наглій, старший слідчий Володимир-Волинського МРВ міліції:

- Він йому став наносити удари як руками, так і ногами. Внаслідок цього заподіяв Вересу тяжкі тілесні ушкодження, що виявилися у чисельних зламах ребер. 8 чи 11 ребер зламано, вістря від кісток пробили легені, є щодо цього термінологія медична, і сталася смерть Вереса.

Однак помер бідолаха не одразу. Злякавшись того, що накоїв, кривдник відвів його додому, заборонивши казати рідним, чиїх рук побиття. А сам мерщій повернувся додому затирати кров. За цим заняттям його і застали оперативники. Молодикові повідомили: приятель, якого той відлупцював, віддав Богові душу просто перед телевізором.

Олександр Могилецький, заступник керівника Володимир-Волинського МРВ міліції:

- Підозрюваний народився у 1991 році, дуже молода людина. Офіційно ніде не працює. До кримінальної відповідальності раніше не притягувався, однак притягувався неодноразово до адміністративної. Зокрема, за вчинення дрібного хуліганства і за злісне невиконання законних вимог міліції.

Про складний характер бійця розповідає і його родичка. Дівчина неодноразово була свідком Ігоревих розбірок. Часто-густо навіть без жодного приводу - аби випустити пару.

Оксана, родичка затриманого:

- Людина, коли твереза, цілком нормальна. Він серйозний, забезпечує сім'ю. Але як вип'є - то да, я не перший раз таке бачила. Агресію.

На волі в неврівноваженого молодика лишилася хвора мати, дружина і донечка. Тата їй тепер ще довго не бачити.

Віктор Наглій, старший слідчий Володимир-Волинського МРВ міліції:

- За цей злочин законодавство передбачає позбавлення волі від 7 до 10 років.