Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 грудня 2011, 10:28 Вбивства
У Харкові чоловік відкрив вогонь по своїм приятелям: одного вбито, одного поранено
У Харкові чоловік відкрив вогонь по своїм приятелям: одного вбито, одного поранено

Один убитий, один поранений і - тепер уже - двоє затриманих. Днями в Харкові вночі у приватному секторі пролунали постріли. Хто стріляв і навіщо?

Тієї ночі місцеві мешканці почули на вулиці серію пострілів. Коли повибігали, знайшли вже мертвого чоловіка. Куля влучила йому в голову. Іншого - ще живого - забрала "швидка".

Ігор Болюх, т.в.о. керівника Харківського МУ міліції:

- У второго мужчины 4 огнестрельных ранения в голову. Принятыми мероприятиями, которые были проведены ночью, было установлено лицо, которое, возможно, и нанесло им огнестрельные ранения.

Слідчі з'ясували особи загиблого й постраждалого. А потім дізналися, що неподалік місця трагедії на безлюдній вулиці мешкає їхній знайомий, він і став головним підозрюваним.

Сергій Клименко, керівник відділу Фрунзенського РВ міліції м. Харкова:

- Повел он себя очень странно. То есть, на работе он больше не появлялся, по месту жительства он также не появлялся. И было установлено, что он прописан по адресу, который расположен буквально в 100 м от места обнаружения наших потерпевших.

Та правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного. Вже у відділку він розповів, що тієї ночі йшов разом із приятелями, до яких мав претензії. Мовляв, одному з них колись зробив послугу, яка обернулася йому неприємностями. Слово по слову, виникла сварка.

Слідчий (ходить по місцю пригоди):

- Предполагаем, что вот здесь он открыл стрельбу, на этом месте, потому что здесь мы обнаружили труп одного нашего потерпевшего.

Та є у справі й інший підозрюваний. Він фігурує як співучасник злочину.

Сергій Мамонов, співробітник управління ГУ МВС України у Харківській області:

- Также по данному уголовному делу был установлен еще один его соучастник, который изготовил и сбыл огнестрельное оружие нашему подозреваемому. Выявлено и изъято оружие преступления. А именно - самодельный револьвер, который в настоящее время так же находится на экспертизе.

Міліція сподівається, що медики врятують постраждалого, і він також свідчитиме. З чотирма кулями в голові, чоловік ще не прийшов до тями, і в лікарні не знають, які його шанси вижити.