Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 грудня 2011, 11:14 Вбивства
На Донеччині четверо з "Жигулів" забили на смерть інспектора ДАІ
На Донеччині четверо з "Жигулів" забили на смерть інспектора ДАІ

Трагічно, під час виконання службових обов'язків, загинув Олександр Білий, інспектор ДАЇ. Патрулюючи трасу на Донеччині, він разом із напарником спробував зупинити зухвальців "ВАЗівської" "копійки". Вони мчали несправною машиною, та ще й із шаленою швидкістю. Порушників таки наздогнали, собі на горе. Четверо, що вилізли з "Жигулів", витягли битки й викрутку.

Двоє інспекторів патрулювали на трасі Донецьк - Дніпропетровськ. Приблизно о третій годині ночі повз них із шаленою швидкістю промчала "ВАЗівська" "копійка" з відірваною вихлопною трубою. Правоохоронці наказали водієві зупинитися, але він лише натиснув на газ.

Марина Голдинська, заступник керівника відділу ГУ МВС України в Донецькій області:

- Требования сотрудников милиции остановиться были проигнорированы. Водитель и пассажиры предприняли попытку скрыться и свернули в сторону села Гришино. В указанном селе работники Госавтоинспекции настигли автомобиль и приказали находившимся в нем гражданам выйти.

З машини вибралися четверо чоловіків, із битками й викруткою, й одразу накинулися на молодшого сержанта Олександра Білого. Цими знаряддями й забили до смерті. Напарник, аби врятуватися від озвірілих нападників, почав стріляти. Одного з них поранив. Решта - втекла.

Марина Голдинська, заступник керівника відділу ГУ МВС України в Донецькій області:

- Благодаря оперативно введенному плану "Сирена" в 04:00 подозреваемые в совершении данного преступления были задержаны сотрудниками милиции на границе с Днепропетровской областью, куда они пытались скрыться.

Усіх злочинців затримали. За смерть співробітника міліції їм загрожує чималий термін. Загиблий 28-річний сержант, був єдиним годувальником у родині. По ньому залишилися дружина та дворічна донечка.