Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 листопада 2011, 14:48 Вбивства
У Криму знайшли труп президента місцевого мотоклубу - Олександра П'ятничко
У Криму знайшли труп президента місцевого мотоклубу - Олександра П'ятничко

Резонансний злочин у Криму. Знайшли труп президента найбільшого місцевого мотоклубу Олександра П’ятничка. Байкер зник іще в жовтні. Тепер відомо: бізнесмена застрелили, а потім іще й відтяли йому голову.

Понад місяць тому Олександр виїхав у справах до Євпаторії. Звідти один раз зателефонував, і потому зник.

В'ячеслав Пелих, віце-президент мотоклубу:

- Буквально на следующий день, 19 числа, в течение двух недель мы занимались поисками его в том районе. Более того, мы обращались к различным экстрасенсам. Их число достигло, наверное, человек 15, которые выдавали нам разные координаты, где бы могли его найти. Мы перевернули пол-Крыма, но нигде мы его найти не смогли.

Згодом автівку Олександра знайшли на одній з вулиць Євпаторії. "Тойота" була порожньою, без ключів і документів. Після цього пошуки не припинялися ще місяць. А кілька днів тому міліцію повідомили - в районі селища Мирного натрапили на портфель з паперами на ім'я Олександра П’ятничка. Правоохоронці заходилася прочісувати околиці.

Ірина Бесараб, помічник керівника Сакського МВ міліції телефоном:

- Обнаружен труп самого Пятничко А.В. в районе с. Поповки Сакского района в 570 м от села вблизи озера Лиман.

Тіло байкера було без голови. Впізнати його змогли лише за тату на правому плечі. Попередньо відомо: в Лобо - саме таким було прізвисько Олександра серед байкарів - стріляли, куля влучила в груди. Хто і навіщо вбив, а потім розчленував тіло президента мотоклубу, з'ясовує слідство.

Ольга Кондрашова, керівник сектору ГУ МВС України в Криму:

- Версий существует много, каждая из них отрабатывается детально.

За однією з версій, причиною вбивства міг стати будівельний бізнес Олександра П'ятничка. У 40-річного чоловіка залишилася дружина і троє дітей. Байкери про свого лідера згадують лише добре.

В'ячеслав Пелих, віце-президент мотоклубу:

- Клуб получил второе рождение. Настолько интересна стала клубная жизнь. Более того, у него были большие проекты. Мы 24 октября должны были закладывать аллею байкеров в Симферополе. Но 18-го он пропал.

Друзі-мотоциклісти ідею Олександра таки втілили в життя. Алею заклали біля храму Стефана Сурозького, який нині будують.