Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 листопада 2011, 09:58 Вбивства
На Донеччині пара безхатченків вчинили вбивство з підпалом
На Донеччині пара безхатченків вчинили вбивство з підпалом

На Донеччині 26-річна волоцюга, в буквальному сенсі цього слова, відбила хлопця у своєї суперниці. Разом із кавалером відлупцювала жінку, а потім облила бензином і підпалила.

Вбивство з підпалом скоїли в Макіївці. 23-річний бурлака був наче між двох вогнів: з одного боку - колишня кохана, з іншого - теперішня. Нинішня знай ревнувала. І ось певного дня цю проблему парочка владнала. Купили горілки й попрямували до своєї жертви. За кілька хвилин уже втрьох випивали за гаражами. Під час посиденьок жінки почали сваритися. Потім виникла бійка.

Затримана:

- Я ее так, по бочине, и в висок.

Затриманий:

- Я ударил ее так, в шею, в затылок. Но ударил я раз в лицо, в весок, в эту область - это второй половинкой.

Жертва навіть покликати на допомогу не встигла. Коханці забили її на смерть. Тіло вирішили спалити.

Затриманий:

- Налила сначала на курточку бензин, потом на воротник. Достала спички: одну спичку подожгла и кинула на курточку - загорелась курточка, вторую спичку, когда она налила на воротник бензин, она кинула спичку на воротник.

Знайшли обгоріле тіло перехожі. А вже за кілька годин правоохоронці затримали катів. Допомогли балакучі приятелі вбитої.

Ігор Грачов, керівник сектору Центрально-Міського РВ міліції м. Макіївки:

- В ходе некоторой работы была установлена личность покойной: ей являлась женщина, которая была из неблагополучной семьи, вела бродяжнический образ жизни. После установления ее личности был также установлен круг ее общения. В ходе установления ее дружеских связей были и установлены преступники.

За навмисне вбивство парочка може пробути за ґратами довічно.