Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 листопада 2011, 15:43 Вбивства
У Києві затримано 19-річного вбивцю собак
У Києві затримано 19-річного вбивцю собак

Затримали київського вбивцю собак. Два дні тому "Свідок" розповідав історію про 19-річного хлопця, що з особливим садизмом знущався з тварин. Відео страшних мук збоченець викладав в Інтернет. На слід покидька першим вийшов журналіст, і, врешті, його затримала міліція.

Затриманий:

- Это происходило так, это были щенки, им там было недели две три, я их просто принес домой в сумке, и старинным дедовским методом… одно ведро с водой, второе сверху, и щенка туда. Пару минут, пока он там не захлестнется, ну, как топят обычно щенков, котят.

Це лиш один фрагмент із кількох десятків убивств. 19-річний садист не просто знищував беззахисних цуценят - він насолоджувався муками тварин: знімав з них шкіру, випалював очі. Свої вибагливі знущання молодик фільмував і викладав це відео в Інтернет.

Затриманий:

- С этого системного блока что делал? Выкладывал в Интернет видео убитых животных.

Олександр Дем'яненко, заступник керівника управління ГУ міліції м. Києва:

- Під час проведення обшуку була виявлена та вилучена комп'ютерна апаратура та аппаратура, за допомогою якої він все це знімав та викладав в мережі Інтернет.

Саме в мережі на жахливі кадри натрапив журналіст Анатолій Шарій. Він провів власне розслідування та опублікував два матеріали про подвиги збоченця. А також вирахував його ім'я, адресу й номер телефону. Тільки тоді справою зацікавилися правоохоронці, стверджує журналіст. До того, каже, на звернення від захисників тварин реакції не було.

Анатолій Шарій, журналіст:

- Милиция отказывала в приеме заявлений, милиция шевченковское РУВД, начальник Гринцевич отказывал людям, которые несли заявления, милиция посылала и говорила: нам не до ваших собак. Как только вышло расследование, они сразу зашевелились. Мне позвонили из прокуратуры и их интересовало одно: каким образом я вышел на конкретного человека.

У будь-якому випадку, спільними зусиллями вбивцю тварин, нарешті, затримали. Та садист у своїх діях абсолютно не розкаюється. Мало того, хлопець має власного пса, а люто ненавидить лише безпритульних тварин. Каже, нищив їх, аби спокійно гуляти районом.

Затриманий:

- Это месть собакозащитникам, они не хотят с этим разбираться, они строят из себя таких добреньких, хорошеньких, чистят типа города, убирают собак в приюты, чтобы они не плодились. Так пусть они приедут в эту промзону, в этот район, и пройдутся.

Убивцю собак затримали. Матеріали справи передали до прокуратури. Молодик уже зізнався у, щонайменше, трьох десятках убивств нещасних тварин.