Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 листопада 2011, 10:45 Вбивства
На Київщині чоловік убив співмешканку за те, що "їй дали головну роль у фільмі"
На Київщині чоловік убив співмешканку за те, що "їй дали головну роль у фільмі"

На Київщині чоловік убив співмешканку поліном начебто, за те, що їй дали головну роль у фільмі, а йому - другорядну. Втім, насправді ніякого кіна в селі не знімали, а сам чоловік був на обліку у психіатра.

У цій хаті 45-річна жінка прожила з цивільним чоловіком два роки. Він не раз її бив, та йти від коханого, чомусь, не намагалася. Напередодні трагедії господиня домовилася з матір'ю, що мешкає поряд, уранці поїхати в сусіднє село.

Любов, мати вбитої:

- А я ночь не можу спать, дивлюсь - у них телевізор іде, он де вікно, мені ж видно.

Уранці жінка пішла до доньки, утім, та на стукіт не вийшла. А в хаті ще працював телевізор. Тоді грюкати у вікно взявся брат господині.

Любов, мати вбитої:

- Третє віконце - воно там не повністю, да, каже, видно ноги, лежать, кажу: все, вбив. Дзвоню я до участкового, кажу, таке і таке діло, що в нас убійство, а він каже: "Їдьте, одривайте замки. Що я вам, буду 20 км їхать одривать замки?"

Приїхали розкривати вбивство правоохоронці з району. Одразу й затримали співмешканця. На виправдання він вигадав цілу історію.

Наталя Харченко, старший слідчий Іванківського РВ міліції:

- Він осознає те, що він вчинив даний злочин, але він розповідає про те, що на голові у дружини - то була не кров, а фарба, в яку загримували його дружину, і що дружина його була в головній ролі, він був у другорядній ролі, і це все обставини фільму.

Втім, міліціянти дізналися: раніше чоловік був на обліку у психіатра. У селі ж люди побоюються, що вбивця уникне покарання.

Марія, сусідка:

- Це ман'як самий настоящий. Я вам скажу, і боїмось по селу пройти, даже серед білого дня. До мене підійшов - я з внуком була на вулиці. Ножа показав отакого, я за те дитя - та бігом у двір. "Оце я зараз всіх поріжу, і сам заріжуся!"

Катерина, сусідка:

- А людей як мучить - того вилками, того руку перебив, того банкою-шкляною з розваживки, тут багато-багато. Вже мо 20 душ покалечив, і мене виматюгав, до сусідки побіг, каже: "Зара її заріжу і внуков її поріжу".

Чоловіка затримали, за вбивство співмешканки йому загрожує до 10 років ув'язнення. Це якщо психіатри визнають його осудним.