Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 жовтня 2011, 14:13 Вбивства
На Донеччині чоловік з необережності застрелив господиню агресивного пітбультер'єра
На Донеччині чоловік з необережності застрелив господиню агресивного пітбультер'єра

Напад пітбультер'єра призвів до вбивства на Донеччині. В Артемівську чоловік застрелив власницю собаки, коли пішов помститися за покусану дружину. Каже, постріл був випадковим. Та тепер месникові загрожує ув'язнення.

Ця історія розпочалася кількома годинами раніше. На жінку, яка вийшла з будинку, раптово напав пітбультер'єр із сусіднього під'їзду. Тварина вкусила бідолаху за ногу і вчепилася в руку.

Рима, постраждала:

- Она у меня не сгибается, я не могу ею пользоваться, как здоровый человек. Мало того, что она за ногу грызанула, куртку всю изодрала, и рана у меня бесконечно сочится.

Коли рани постраждалої зашивали в лікарні, її чоловік вирішив помститися звірові. Вдома взяв рушницю, зарядив бойовими патронами й подався шукати тварину. Вулицею натрапив на власницю пітбуля, проте та гуляла з іншим своїм псом. Виникла сварка.

Ігор, підозрюваний:

- Маленькая собака на меня гавкает, я - ружьем, как палкой, хотел отмахнуться от неё. Она думала, я буду стрелять, кричит: "Не стреляй в собаку!" - хватается за ружье и пытается у меня его выхватить. Она валится на ствол, в меня опирается, и вдруг происходит выстрел.

Пострілом жінці розірвало груди. Вона миттєво померла. Шокований чоловік викликав міліцію.

В'ячеслав Лях, слідчий Артемівського МУ міліції:

- Есть смягчающие обстоятельства - это активное способствование раскрытию преступления. Как я уже сообщил, он сам немедленно сообщил в милицию, немедленно вызвал скорую помощь, то есть, он осознал свой проступок, не скрывался.

Родичі загиблої теж певні: чоловік не хотів стріляти в жінку.

Олексій, син загиблої:

- Я знаю его, я знаю мать, я уверен, что никто этого ничего не хотел, только что, именно, так оно получилось.

Та покарання чоловікові не уникнути. Ймовірно, судитимуть його за вбивство з необережності. За цією статтею - до 5-ти років позбавлення волі.