Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 жовтня 2011, 14:44 Вбивства
В Одесі господар будинку застрелив будівельника, після чого застрелився сам
В Одесі господар будинку застрелив будівельника, після чого застрелився сам

Трагедія в Одесі: чоловік убив із карабіна будівельника, що виконував у нього роботи, а потім застрелився сам. Сталося все на Фонтані - в елітному районі міста. Що змусило самогубцю так вчинити?

Все сталося вранці. Сусіди господаря будинку на Фонтанській дорозі, 165 зателефонували до міліції. Люди повідомили: чують в оселі постріли. Міліціянти побачили поблизу садиби тіло двадцятидев'ятирічного будівельника. В оселі ж знайшли мертвого господаря - сорокарічного Петра.

Олександр Жоров, керівник підрозділу Київського РВ міліції м. Одеси:

- В ходе разбирательства было установлено, что гражданин Юрий выполнял заказ по определенным строительным работам по указанному адресу, в результате чего с заказчиком, то есть, с гражданином по имени Петр, возникло определенное разногласие. В результате оно переросло в, будем так говорить, в крайне неприязненные отношения.

І якоїсь миті господар будинку схопився за карабіна та вистрілив у будівельника. А ще за кілька хвилин вкоротив віку собі. Сусіди загиблого впевнені: чоловіка до таких дій довели. Він не спав кілька місяців - боявся, що садибу, яку він звів власноруч, знесуть. Люди розповідають, що півроку тому з ініціативи прокуратури Київський районний суд Одеси розпочав справу щодо скасування держактів на землю, виданих 6 років тому.

Олег, сусід самогубці:

- Конечно же, его добила вся эта ситуация с судебными процессами. На сколько я знаю, на сколько знают мы, его соседи - один, второй сосед, его родственники, последние вот эти уведомления они стали последней каплей, а уже вот этот вот инцидент с прорабом был детонатор во всей этой истории.

Андрій, сусід самогубці:

- Произошло с человеком то, что, вы знаете. Не каждый готов принять, что жить с тем, что завтра его могут выгнать на улицу. Вот он и не смог, трудно ему было, не каждый сможет, вот он и не справился. Очень жаль, что так случилось.

Сусіди знову і знову повторюють: до лиха призвело божевільне нервове напруження. Чоловік панічно боявся залишитися просто неба. Люди кажуть, якщо їхні оселі руйнуватимуть, а їх викидатимуть на вулицю - ця трагедія може бути не останньою.