Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 жовтня 2011, 15:46 Вбивства
У Горлівці чоловік убив свою 20-річну інтернет-знайому
У Горлівці чоловік убив свою 20-річну інтернет-знайому

Трагедія після інтернет-знайомства. 20-річна дівчина шукала собі хлопця в соціальних мережах. Знайшла. 30-річний чоловік їй дуже сподобався, але перше ж побачення з ним виявилося останнім.

20-річна сирота з Горлівки шукала в соціальних мережах надійного чоловіка. Хотіла створити сім'ю. Написала 30-річному чоловікові, який їй дуже сподобався. Той відповів. Дівчина вирішила: їй нарешті пощастило. Після тривалого листування погодилася на перше побачення. Утім, романтична зустріч закінчилася трагедією. Господареві більше сподобалися дорогий мобільний телефон і золоті прикраси гості.

Герман Приступа, перший заступник керівника Горлівського МУ міліції:

- Утром, когда ушли его родители, он на почве неприязненных отношений, из-за корысти задушил нашу потерпевшую, после чего обмотал ее труп скотчем, положил в дорожную сумку и оставил у себя в квартире. Поздно ночью на следующий день он вынес эту сумку с телом из квартиры.

Тіло дівчини викинув у каналізаційний колодязь. Її цінні речі залишив собі. Навіщо вбив сироту - двічі засуджений чоловік так і не зміг пояснити. Каже, лихий поплутав.

Затриманий:

- Я не знаю, не могу это объяснить, просто не могу. Потому что, сколько времени прошло - я, знаете, вроде, не дурак, вроде, не дебил, а все равно я просто не могу понять, для чего я это сделал. Для чего и с какой целью взял и человека убил.

Правоохоронці кажуть: це не перша жертва чоловіка, з якою він познайомився через Інтернет. Щоправда, тоді лиходій не вбив, а просто обікрав знайому. Тепер злочинець дістане від 7 до 15 років позбавлення волі.