Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 жовтня 2011, 10:14 Вбивства
На Одещині два хлопці побили до смерті товариша, що заснув
На Одещині два хлопці побили до смерті товариша, що заснув

Убили, бо заснув. На Одещині парубка спочатку гамселили до смерті, потім тіло викинули в лісосмугу та спалили. І все через те, що юнак, не дочекавшись приятелів, заснув, і не почув, як вони повернулися.

Компанія з трьох парубків випивала в оселі сімнадцятирічного Вадима. Спиртне закінчилось, та юнакам цього здалось замало. Тож господар помешкання із другом Сергієм пішли за додачею, залишивши вдома квартиранта. Повернувшись з крамниці з черговою порцією оковитої, постукали в двері, але їм ніхто не відчиняв.

Сергій, затриманий:

- Вот, обошли сзади дома и увидели, что можно с крыши 9-го этажа прыгнуть на чердачок, ну, Владика квартиры, и уже запрыгнуть полностью, ну, попасть в квартиру.

Потрапивши всередину, хлопці побачили парубка, який мирно спав. Це так розлютило п'яних товаришів, що вони щосили заходилися бити бідолаху.

Сергій, затриманий:

- Вадик просто, когда бил его в лицо, разбил ему нос. Я увидел лужу крови - говорю: "Давай, его в ванну занесем. Мы его занесли в ванну, положили, я включил ему воду, полил его водой, вот он сидел, как бы, всё. Говорил, что ему плохо.

Побитий просив викликати лікарів, але друзі відмовились, і пішли у своїх справах. Лише опівдні наступного дня, згадавши про постраждалого, виявили його вже мертвим. Аби приховати злочин, товариші спочатку вивезли тіло за місто в лісосмугу, потім вирішили для певності ще й спалити труп, обливши його бензином. Рештки присипали землею та прикидали гіллям. Були переконані: їх не знайдуть. Однак уже за кілька день на руках убивць клацнули кайданки.

Олександр Біланчук, перший заступник керівника Южненського МВ міліції:

- Вилучено ряд речових доказів. Даних осіб затримано в порядку 115 статті КК, і проводяться слідчі дії. За вказаний злочин може передбачатись кримінальні відповідальність від 7 до 10 позбавлення волі.