Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 вересня 2011, 12:10 Вбивства
На Одещині через майнові суперечки сват позбавив життя свата
На Одещині через майнові суперечки сват позбавив життя свата

Від розлучення до трагедії - один крок. З'ясовування стосунків між подружжям на Одещині закінчилось убивством. Сват позбавив життя свата за майно. Тепер один родич чекає суду, інший - у могилі.

Усе почалося з пожежі на міському базарі в "Білгороді-Дністровському". Горіло складське приміщення одного з підприємців. Він був усередині. Вогонь гасили протягом чотирьох годин.

Сергій Кондратюк, директор базару:

- В течении 4 часов тушили очаг пожара, было затруднено, что внутри помещения находилось большое количество продуктов питания, в том числе, растительное масло. Вы понимаете, оно горело на поверхности воды, то есть, тушили с двух сторон, и снизу, и сверху.

Коли полум'я приборкали, на згарищі знайшли обгоріле тіло власника складу. Від 66-річного чоловіка залишилися самі кістки.

Світлана, свідок:

- Я видела, но не настолько близко, там вот более возле складов все это происходило. На человека он, как бы, не был похож. Я думала вообще, что это мусор вытащили какой-то.

Та експерти з'ясували: підприємець загинув не від вогню, а від тілесних ушкоджень. За кілька годин до пожежі на базар навідався сват. Діти обох чоловіків були подружжям, але розлучалися й у сімейні чвари втягли родичів. Поділ майна не давав спокою сімдесятирічному батькові дружини.

Наталія Заремба, помічниця керівника Білгород-Дністровського РВ міліції:

- Чоловік прийшов до складського приміщення, де знаходився загиблий, вже зі знаряддям убивства. Це була сталева проволока, яка заточена, називають її "заточка". Оцим знаряддям саме і був убитий чоловік. А потім чоловік облив його горючою рідиною, приміщення складу, і підпалив.

На вбивцю вказали численні свідки трагедії.

Наталія, свідок:

- Мужчина этот вышел, который подрезал, вышел в таком шоковом состоянии. Говорит, вызывайте милицию. И он стоял, и сразу убежал.

Новина про вбивство з підпалом шокувала весь Білгород-Дністровський. У місті подейкують, якби подружжя ділило майно через суд і не залучало батьків, трагедії не сталося б. Нині сім'я виховує двох дітей. Унаслідок трагедії онуки втратили обох дідусів: один тепер - у могилі, іншого, у його 70 на 10 років посадовлять за вбивство.