Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 серпня 2011, 12:45 Вбивства
На Чернігівщині чоловік приревнував і зарізав свою 76-річну коханку
На Чернігівщині чоловік приревнував і зарізав свою 76-річну коханку

Пристрасті, гідні Шекспіра, спричинили загибель 76-річної мешканки Чернігівщини. Бабусю приревнував на тридцять років молодший бойфренд. Сумний фінал кохання без вікових меж.

Андрій Герко, кореспондент:

- Хата Шуньків загубилася на околиці Олишівки. Ще зовсім недавно тут мешкала дружна та весела сім'я. 76-річна Тетяна та на 30 років молодший Григорій.

З своєю далекою родичкою Григорій Шунько зустрівся на похороні коханої дружини. Бабуня зуміла утішити пригніченого горем чоловіка, й незабаром вони почали мешкати разом. Суттєва різниця у віці завадою для нової сім'ї не була - жили у злагоді. Ба - більше: селяни подейкували, що Грицько до нестями ревнує кохану.

Павло, мешканець с. Олишівки:

- Гукнув: "Ідіть, побачите. Вона напилася, наверно, і мертва..." Я зайшов. Кажу, канєшно, мертва. Сразу за порогом вона лежала. Ноги в крові. И вот так перед порогом были сгустки крови.

Те, що сталося того літнього дня, досі змушує здригатися сусідів. Мирне й тихе життя Шуньків перервав удар кухняного ножа.

Сергій Бриль, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області:

- Знайшли в будинку жінку, яка від втрати крові померла. При подальшому розслідуванні експертами було з'ясовано, що жінці було нанесено дуже глибоку колото-різану рану в області сідниці.

Білий, мов стіна, Григорій тут-таки розповів правоохоронцям, як укотре приревнував кохану до сусіда.

Сергій Бриль, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області:

- Ця людина розповіла, що дуже ревнувала свою співмешканку до інших чоловіків. Це трапилося і того вечора, коли вони вжили оковиту, і у стані алкогольного сп’яніння ця людина почала пред’являти свої претензії до літньої жінки. У подальшому і він схопив ножа і встромив.

Утім, що бабуся загинула через ревнощі, в Олишівці вірять не всі. П'ятдесятишестирічний сусіда, котрий, нібито, призвів до трагедії - тепер у шоці.

Сусіда загиблої:

- Я? До матері? Ви що!

Валентина, мешканка с. Олишівки:

- Ну, яка вже тут любов, як їй 76, а йому 46? А я думаю, може, грошей не давала - так, може, за гроші... Отака пенсія у її, а нього нема ні одної копійки.

Хай там як, а Григорій нині в СІЗО. За вбивство жінки чернігівському Отелло загрожує п'ятнадцять років позбавлення волі.