Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 серпня 2011, 16:04 Вбивства
На Тернопільщині 72-річна жінка "замовила" свого пасинка
На Тернопільщині 72-річна жінка "замовила" свого пасинка

Замовне вбивство на Тернопільщині. Сімдесятидворічна жінка "замовила" свого пасерба. Каменем спотикання став будинок, якого не могли поділити між собою родичі.

"Хотіла, аби пасерба тільки провчили, а вони взяли - та й убили", - виправдовується пенсіонерка.

Затримана:

- Ну я не думала, що вони його вб’ють. Я думала, що вони трохи поб’ють, накажуть, та й всьо. Я їх не заставляла його вбивати.

Жінка давно незлюбила свого сорокавосьмирічного пасинка, бо він був прямим спадкоємцем майна її чоловіка.

Валерій Загородній, заступник керівника УМВС України в Тернопільській області:

- Хазяйка господарства була тривалий час в неприязних відносинах із родиною свого чоловіка, а особливо, із сином свого чоловіка, який проживав тут же на господарстві, але в будинок вона його не пускала.

Власникові оселі за вісімдесят, дружина регулярно поїла його горілкою і сподівалася, що старому недовго лишилося. І його будинок, врешті, перейде їй. Єдиною перепоною був син чоловіка, бо він також мав право на будинок.

Тож жінка вирішила позбутися конкурента. Для цього найняла трьох чоловіків, котрі за дві тисячі гривень погодилися скоїти страшний злочин. Кілери жорстоко побили безневинного селянина, а потім позвали стару перевірити роботу.

Затримана:

- "Ідіть подивитеся!" Ну, а місяць - що я там побачу. Я світла не включала, нічого. Дивлюся - футболка біла на ньому, й пятна. Ну, а від чого пятна - чи від крові, чи від землі - я не знаю.

І стару, і убивць затримали наступного ранку. Тепер жінці вже ніколи не стати власницею будинку. Останнім її прихистком буде, певно, в'язниця.