Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 серпня 2011, 15:43 Вбивства
У Полтаві чоловік убив свою дружину та її 28-річного сина
У Полтаві чоловік убив свою дружину та її 28-річного сина

Подвійне жорстоке вбивство - в Полтаві. Люди відчули сморід із будинку, а родини, котра там мешкала, вже кілька день не бачили. Останнє, що пролунало з оселі - були крики.

Віктор Горпинченко, сусід:

- Крик такий: "О-о-о!" Як закричить - дуже! І всьо. І все замовкло. Отак.

Таке почули сусіди з цієї хати одного вечора. За кілька днів у будинку правоохоронці виявили тіло 50-річної жінки с травмою голови. Поруч був скривавлений труп її 28-річного сина. Експертиза показала: обоє померли від тілесних ушкоджень. Окрім господині та молодика, в оселі 5 років мешкав новий чоловік хазяйки. Втім, його останніми днями ніхто із сусідів на подвір'ї не бачив.

Василь Колотай, в.о керівника відділу Київського РВ міліції м. Полтави:

- В подозрение сразу же был взят муж, которого на месте происшествия не было, и дома не появлялся около пяти дней.

Підозрюваного затримали за кілька днів. Увесь час він переховувався в будинку матері. Чоловік одразу зізнався у скоєнні подвійного вбивства. З молотком на дружину він накинувся через ревнощі, а син вирішив заступитися за матір. Тоді дістав удар по голові обухом сокири. Чи були сварки в сім'ї раніше, сусіди не знають, утім кажуть: родина ні з ким не спілкувалася, а чоловік часто йшов від дружини.

Віктор Горпинченко, сусід:

- То прийде він, то уйде, то прийде, то уйде. А що можна ще казать? Закритий образ жизні вони вели. Хто зна, що у них там, і, во-первих, во двор ніхто не зайде ніколи. Там три собаки, і одна в хаті була маленька, так що толком ніхто нічого не знає.

Чоловіка затримали. За скоєння тяжкого злочину йому загрожує ув'язнення на термін від 10 до 15 років, а той довічне.