Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 серпня 2011, 14:47 Вбивства
На Київщині чоловік зарізав бабусю за 10 тис. грн.
На Київщині чоловік зарізав бабусю за 10 тис. грн.

На Київщині в Салихах чоловік намагався відібрати в бабці більше десяти тисяч гривень. Старенька почала відбиватися й кликати на допомогу. Тоді грабіжник став убивцею.

Вісімдесятиоднорічна Марія Степанівна жила дуже ощадливо. Торгувала лікарськими травами та городиною, а всі зароблені гроші, разом із пенсією, відкладала собі на похорон.

Віталій, родич загиблої:

- Ділилася всім, дуже хороша людина була, вірувала в Бога, ходила в собраніє. Нікому нічого не зробила поганого.

Заощадження, загорнуті в хустину, бабця завжди носила із собою, про що знали всі односельці. Дізнався і далекий родич старенької - тридцятиоднорічний Сергій.

Олександр Кучер, т.в.о. керівника Таращанського РВ міліції:

- Раніше був засуджений, відбував покарання в місцях позбавлення волі по статті 185 - "крадіжки", і 186 - "відкрите заволодіння майном". Звільнився в 2009 році, будем так казать, на шлях виправлення не став, ніде не працевлаштувався, жив за рахунок випадкових заробітків.

Чоловік вирішив пограбувати родичку. Пізно вночі прокрався до її будинку, аби оглушити кількома ударами та забрати хустину з грошима.

Ігор Зінченко, керівник відділу Таращанського РВ міліції:

- Ковирнув скло, видавив його. Просуває руку у будинок, відчиняє клямку, відкриває двері. Зайшов у сіни. Оті сині двері були закриті, він їх просто не міг відчинити. Він сів на табуретку, і чекав близько години, доки вона не вийде в сіни.

Старенька відчинила двері, й до неї одразу кинувся незнайомець. Сильно вдарив в обличчя.

Ігор Зінченко, керівник відділу Таращанського РВ міліції:

- Чинила опір, це вже зі слів бандита. Тут стояло якесь відро - вона намагалася його ще й відром ударити, кричала. Щоб не кричала так голосно, він почав наносить удари ножем, щоб вона вже замовкла, тобто, щоб ніхто не почув.

Ножа чоловік приніс із собою, тому розповідям про випадкове вбивство міліціянти віри не ймуть. За позбавлення життя старенької, численні крадіжки та грабунки, рецидивіст може вирушити за ґрати на довічно.