Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 серпня 2011, 16:33 Вбивства
На Донеччині чоловік зарізав товариша "по поняттях"
На Донеччині чоловік зарізав товариша "по поняттях"

Моторошні кадри зафіксувала камера спостереження на Донеччині - вбивство в традиціях тюремних понять. Чоловік серед білого дня завів сварку з приятелем, і напав на нього з ножем.

Все сталося поблизу одного з маріупільських генделиків. Після нічної зміни двоє роботяг вирішили обмити зароблене.

Олександр Третьяков, старший слідчий Орджонікідзевського РВ міліції м. Маріуполя:

- В день совершения данного происшествия эти лица сдали металлолом. На полученные деньги начали употреблять спиртное. Продолжалось это на протяжении 3 часов. За данный период, как со слов подозреваемого, они выпили около 6 бутылок водки.

Після сьомої пляшки оковитої колишні тюряжники згадали своє життя за ґратами. Як виявилося пізніше, на нещастя.

Затриманий:

- Он по отношению ко мне выражался нецензурной бранью, так как он был неоднократно ранее судим, и я был неоднократно судим. За каждое слово, за каждые свои действия нужно отвечать, и он об этом прекрасно знал.

Камера відеоспостереження зафіксувала конфлікт. На кадрах видно, як бійка переросла в різанину.

Валерій Юрасов, заступник керівника сектору Орджонікідзевського РВ міліції м. Маріуполя:

- Нож принадлежал продавцу ларька торгового, который находился на территории кооператива садоводческого. Взяли они сначала один раз ножик, порезали все продукты, что им надо было - вернули. Второй раз - когда у них возник конфликт словесный, и перерос в драку, тогда подозреваемый взял нож и нанес удар.

Врятувати постраждалого лікарі не встигли - чоловік помер, тільки-но його поклали до карети "швидкої". А от сам вбивця, хоч і був п'яний, зметикував: треба щось вигадувати.

Валерій Юрасов, заступник керівника сектору Орджонікідзевського РВ міліції м. Маріуполя:

- Пытался оказать помощь, поддерживал, говорил, чтобы не умирал, с его слов. Это подтверждают очевидцы. Реакция была, как будто это не он, а совершил другой человек - пытался сделать себе алиби.

Одразу пояснити причини свого вчинку затриманий не зміг. Лише коли протверезів, розповів: приятель, буцімто, образив його словом, яким на зоні зазвичай називають представника сексуальних меншин. За це і дістав смертельного удару ножем. Тепер на вбивцю чекає черговий, вже четвертий термін за ґратами.

Затриманий:

- Воздействие спиртного, спиртное - это дьявол во плоти, дьявол во плоти - это 100 процентов.