Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 липня 2011, 12:17 Вбивства
На Вінничині жінка після прочитання окультної літератури зарізала свого сина
На Вінничині жінка після прочитання окультної літератури зарізала свого сина

Сорок ножових поранень. Стільки рідна мати й її сестра завдали 14-річному хлопчикові. Жінки по-звірячому вбили дитину після того, як прочитали окультну книжку. Вони вірили, що на ранок підліток воскресне.

Коли правоохоронці їхали на виклик, не йняли віри, що інформація виявиться правдивою. До міліції прийшла жінка, яка повідомила: її сестра вбила свого сина.

Валерій Жучковаський, керівник Мурованокуриловецького РВ міліції:

- Не вірилося, що мати може нанести ножові поранення своєму синові, неповнолітньому, який навчався у восьмому класі, і ми думали, що просто хтось пожартував. Але дану інформацію потрібно було перепровірити.

Перевірка шокувала. На подвір'ї правоохоронці справді знайшли тіло хлопчика, загорнуте в поліетилен і ковдру. У будинку - окультну літературу. А також закривавлені ножі, мотузки, й навіть м'ясорізку - цими предметами катували нещасну дитину. Душогубцями виявилися мати хлопчика і її сестра-двійничка. Тепер жінки звинувачують одна одну.

Мати вбитого хлопця:

- Вона мені каже: "Візьми сковородку і удар його," - я і вдарила. Вона мені й каже: "Візьми м'ясорубку і затовчи м'ясорубкою," - і я так робила.

Тітка вбитого хлопця:

- Я тільки виконувала її команди, як під гіпнозом, у мене був такий стан.

- Які команди ти виконувала?

- Щось подати, наприклад, подати ножа, подати мотузку, подати там то, подати сьо. Потримати, за ноги потримати.

Пояснити таку жорстокість сестри не могли, лише сказали, що перед убивством прочитали книжку. І там було написано: після обряду органи дитини заберуть невідомі, а на ранок вона воскресне.

Тітка вбитого хлопця:

- Я приїжджаю - і вона мені якусь книжку показує якусь таку, ну, це як "Закон Божий" чи що, але зовсім іначий. Я такої більше ніколи не надибала, і вона більше її не давала. І каже: "Ніколи, більше не читай цієї книжки, я її як почала - читати то наче здвиг по фазі получила, якось так страшно стало". Наче ото в той світ вона ввійшла, і закинула ту книжку, перестала вона читати.

Мешканці села приголомшені. Дмитро був спокійним, роботящим і розумним хлопцем.

Сусідка:

- Дуже дитина добра.

- Ученик.

- В дев'ятий клас перейшов. Але як мама з ума зійшла, то що зробиш?

Сусіди кажуть: помічали, що жінки захопилися чорною магією. Але й на гадку не спадало, що може статися така трагедія.

Єфросинія, сусідка:

- Хлопці, вони знайшли чорну магію, і в них є такі спеціальні карти, забрали ту книжку. А та книжка ще старогрузинська, дуже давня.

Сусідка:

- Він, каже, вечері їздив, бо сіно возив. "Я чув, що дитина кричала, але думав, може, мама різкою б'є". Якби я, каже, тільки знав.

Нині триває розслідування, проти жінок уже порушили кримінальну справу за статтею умисне вбивство, скоєне з особливою жорстокістю групою осіб. За те, що закатували нещасного хлопчика, сестрам загрожує 15-річне ув'язнення.