Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 липня 2011, 12:20 Вбивства
На Миколаївщині наймана працівниця вбила літню господиню
На Миколаївщині наймана працівниця вбила літню господиню

Убила ненароком. Сварка між доглядачкою та її підопічною бабусею призвела до трагедії на Миколаївщині. Найнята працівниця в запалі побилася зі старенькою - та так, що пенсіонерка померла.

Галина Іванівна мешкала сама - син і дочка виросли й переїхали до Росії. Діти про матір піклувалися, щомісяця надсилали гроші. Через вік бабусі було тяжко дбати про себе й господарство, тож вона винаймала собі помічниць. Та ніхто на службі у старенької довго не затримувався. Кажуть, мала складний характер.

Алла Захаранюк, подруга затриманої:

- Там бабушка, ну, вот она сама по себе могла вызвать человека на конфликт. Я с ней работала, она могла незаслуженно обидеть и спустить это все на тормоза.

Наталя за бабцею почала доглядати з квітня. Позаяк жінка стримана й мовчазна, то й конфлікти з пенсіонеркою виникали рідко. Спочатку працівниця приходила до старенької вдень, але потім господиня запропонувала лишатися на ніч. Та одного дня їх добрі стосунки зіпсувалися. Слово по слову - виникла сварка, а потім бійка.

Затримана:

- Ну, она кинулась этой палкой мне в лицо, ударила мне в губу, а на второй раз я схватила за палку, и на себя потянула. Она поцарапала меня свободной рукой, когда я выдернула, она вцепилась в меня двумя руками.

Утім правоохоронці кажуть, не така вже жінка й безневинна.

Олександр Зінін, в.о. керівника Жовтневого РВ міліції:

- У них произошла ссора из-за бабушкиного мобильного телефона, и в процессе ссоры начались нанесения телесных повреждений, эта сиделка наносила несколько раз палкой телесные, и потом оттолкнула и ушла, когда пришла через минут 15 - бабушка не подавала признаков жизни.

Кількахвилинний гнів позбавить жінку волі, адже за вбивство проти неї порушили кримінальну справу.