Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 липня 2011, 15:00 Вбивства
На Миколаївщині чоловік зарубав сокирою коханця дружини
На Миколаївщині чоловік зарубав сокирою коханця дружини

Не встигла із зізнанням - втратила і чоловіка, і коханця. Любовна драма учинилася на Миколаївщині. Молода дружина хотіла було повідомити чоловіка, що йде до іншого, але зраджений і сам про все здогадався. Суперники зустрілися, щоб розібратися. Один із них прихопив із собою сокиру.

Микола та Володимир товаришували зі школи. Десять років не бачилися. Випадково зустрілися. Зраділи. Старого друга Микола прийняв як рідного, одразу познайомив з дітьми й молодою дружиною. Та невдовзі про це пошкодував.

Олександр Зінін, керівник Жовтневого РВ міліції в Миколаївській області:

- Он оказался любовником его жены, и у них была связь на протяжении 4-х месяцев. Муж об этом узнал, заподозрил, потому что в последнее время жена покидала часто дом на двое суток, на трое суток. Своих детей малолетних трехгодичного и семигодичного отправляла к своей маме.

Про зраду жінки із другом чоловік лише здогадувався. Зрештою вирішив усе перевірити.

Затриманий:

- Ну, она не говорила конкретно, собирались. Ну, как она только уходила, приходила, говорила: "Давай разводиться". Она говорит: "Да все, будем, будем", - но до этого не дошло. А это уже - просто поймал на горячем.

- А зачем вы ехали?

- Просто убедиться, действительно там ли она, или нет?

Для хоробрості хильнув горілки, узяв таксі і поїхав на дачу найліпшого друга. Не встиг дійти будинку, як побачив зрадників - вони прямували назустріч. У руках коханець тримав сокиру.

Олена, дружина затриманого:

- А почему он шел с топором?

- Ну, потому что он знал, что едет Коля. Взял для самообороны.

Не гаючи часу на слова, новий обранець жінки здійняв у повітря сокиру. Чоловік не розгубився, і перехопив зброю. Два удари в голову - і коханець мертвий повалився на землю. Узявся було і дружину лупцювати, але та вирвалася і втекла. За десять хвилин повернулася до місця кривавої розбірки вже із друзями загиблого. Вони викликали правоохоронців.

Данило Макаров, експерт криміналістичного відділу УМВСУ в Миколаївській області:

- Был обнаружен труп молодого человека на входе в дом с рублеными ранами головы, также различными гематомами в области плеча, предплечья и на кисти.

Ані вбивства, ані навіть бійки не планував, переконує слідчих затриманий. Йшов з єдиним бажанням - дізнатися правду.

Затриманий:

- Ну, так получилось, потому что он меня первый ударил. Первый ударил меня топором. Я выхватил топор, и ударил его тоже. Так получилось просто.