Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 липня 2011, 11:42 Вбивства
На Луганщині п'яний водій роздавив вагітну жінку на очах у сина
На Луганщині п'яний водій роздавив вагітну жінку на очах у сина

Загинула вагітна жінка й на Луганщині. Там п'яний водій машиною наїхав на пляжі на родину відпочивальників. Трагедія сталася в селі Пятихатках.

Сергій із друзями відпочивав на ставку поблизу П'ятихаток. Каже, поблизу сиділо товариство й гамірно щось святкувало. Горілка лилася рікою. Коли алкоголь скінчився, сіли в машину й поїхали. Проте, невдовзі авто повернулось, і замість їхати дорогою водій спрямував транспорт просто на відпочивальників.

Сергій, свідок:

- Машина ехала сверху. Скорость не сбавляла. Где-то 60 км в сторону дамбы, и залетела на плиты. Задом сдал и уехал. Мы повылазили со ставка - все в крови, она без сознания. Малой начал кричать, что вызовите "скорую".

Під авто потрапила ціла родина. По жінці проїхала всіма чотирма колесами, на спині батька зупинилася, а потім розвернулася.

Олександр Маналак, постраждалий:

- Я уже помню тот момент - жене в бок удар. Головой она об решетку, и по мне машина. Уже по мне как разворачивались, не разворачивались - не помню. Единственно - ощутил, как на мне буксовало колесо на спине.

Увесь цей жах стався перед очима в їхнього десятирічного сина. Тепер увесь час хлопчик бачить ця страшну картину.

Влад, син загиблої:

- Когда он едет на всей скорости. А они ж сидят возле плит, возле кустов.

Тетяна Кубарева, мати загиблої:

- Давили мать у детя на глазах. Он же все видел. Он до сих пор трусится, спать не может.

30-річна жінка померла на місці, її чоловіка доправили в реанімацію, де він перебуває й нині.

Олександр Маляницький, заввідділу Зимогір'ївської лікарні:

- Больной доставлен в отделение в крайне тяжелом состоянии с повреждениями головы, грудной клетки. Проводились реанимационные мероприятия, оперативное вмешательство.

Правоохоронці порушили карну справу за статтею "зумисне вбивство". Підозрюваного затримали й запроторили за грати.

Генадій Бахтидін, керівник Слов'яносербського РВ міліції:

- До суда будет находится под стражей. Санкция статьи 115 предусматривает от 10 лет до пожизненного заключения. В настоящий момент все доказательства собраны.

Загибла під колесами п'яного водія жінка була на четвертому місяці вагітності. Вона виношувала дівчинку. На її народження сім'я очікувала аж 8 років.