Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 червня 2011, 18:40 Вбивства
Мешканець Борисполя вбив свою матір "тому, що дістала"
Мешканець Борисполя вбив свою матір "тому, що дістала"

"Я не міг більше терпіти - вона мене дістала". Такими словами пояснив убивство власної матері мешканець Борисполя. Деталі родинної трагедії розповість Олексій Бєльський.

Вони прожили разом усе життя - п’ятдесятирічний Іван та вісімдесятирічна Ганна. За словами сусідки, мати сина ненавиділа ще з дитинства. Через лиху вдачу старої вони часто сварилися.

Віра Миколаївна, сусідка:

- Вона людина дуже погана. Каждого обсудить, каждого обсміє. До неї люди дуже погано обзивалися. Дуже недобра людина. Вона мене вже замучує, ну нема сили. Кажу, Ваню, ну терпи, що ж зробиш - мати.

Жінка могла роз’їхатися з сином, але завадила впертість.

Віра Миколаївна, сусідка:

- Вона продала пай, землю і гроші були. Я їй казала: "Ганько, не мириш із Іваном, не можеш ужиться - купи собі таку маленьку комнатку, на що вона тобі здорова?!" - "Чого це я буду? Я заробила квартиру, і тут буду, хай він іде".

Івана сусіди характеризують тільки позитивно - трудящий, ввічливий, терплячий. Не витримував лише напідпитку. Чоловік уже відсидів рік за побиття матусі. Висновків не зробили обидвоє. Мати продовжувала діставати, а син зриватися. Остання така сварка виявилася фатальною.

Юрій Вовк, керівник Бориспільського МВ міліції:

- Выездом на место происшествия было установлено, что данная гражданка проживала со своим сыном великовозрастным, который на момент прибытия милиции отсутствовал. В квартире был обнаружен небольшой беспорядок. Женщина лежала в неестественной позе, не на кровати с признаками насильственной смерти.

Валентин Дончук, мешканець м. Борисполя:

- Мать у него очень вредная была - это рассказывают люди. Честно говоря, то, что он сделал для меня - шок. Парень он очень хороший.

Від міліції чоловік не ховався. Попрощався з колишньою дружиною та прийшов здаватися.

Руслан Кацевал, заступник керівника підрозділу Бориспільського МВ міліції:

- Сознался он сразу, не кривя душой. Объяснил, что были плохие отношения у него с матерью на протяжении длительного времени, что и стало причиной.

Тепер чоловікові загрожує позбавлення волі на термін до 15 років.