Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 червня 2011, 15:26 Вбивства
У Чернігові колишній засуджений убив і розчленував 48-річного чоловіка
У Чернігові колишній засуджений убив і розчленував 48-річного чоловіка

У Чернігові по-звірячому вбили 48-річного чоловіка. Колишній засуджений прийшов у гості до приятеля, та невдовзі їхні п'яні посиденьки закінчилися кривавою різаниною й... розчленуванням.

За кілька хвилин до початку іспиту на шкільному подвір'ї зчинився шалений лемент. Кілька учнів, що гралися волейбольним м'ячем неподалік паркану, натрапили на обгоріле розчленоване тіло.

Сергій, учень Чернігівської школи №22:

- Я как раз пришел на экзамен. Утром все собрались - малые, все бегают. Смотрим - голова в другом месте, все обгорелое. Руки валяются, и все такое.

Вже за кілька хвилин до школи прибули правоохоронці. Та не встигли фахівці оглянути все, що лишилося від людини, як знову тривога. На сусідній вулиці пенсіонерка теж знайшла рештки.

Микола Іванович, мешканець м. Чернігова:

- Залетает - "там труп!" - и трусится вся. Я говорю: "Что ты мелешь?" - "Там нога чи рука". Я сам с перепугу не понял. Рассказала, что собака начала пищать. А она подходит - а там нога чи рука отрубаная. В сумке и топор.

Після огляду обох страшних знахідок у міліції сумнівів не було: все відрубане - шматки колись однієї людини.

Олександр Михайлик, керівник УМВС у Чернігівській області:

- Було відпрацьовано дуже багато наркоманів, раніше судимих осіб, та інших, хто міг бути причетним до цього злочину. Результатом цих заходів стало те, що ми встановили особу загиблого. Це був громадянин, мешканець м. Чернігова.

Загиблому було сорок вісім років. Кілька місяців тому він вийшов із в'язниці, утім, вона його не виправила.

Світлана Василівна, мешканка м. Чернігова:

- Уже став вообще невыносимый. Выпьет 100 грамм - и дурне робиться. Глупенький… Нащо ти випив, як ти такий? Ти ж уже освободився - живи собі.

Непереборна тяга до зеленого змія привела чоловіка на вогник до таких, як і він, гультіпак. П'ятдесятирічний господар і його молода дружина сусіда зустріли привітно. Коли ж гість добряче випив і почав чіплятися до хазяйки, її чоловік схопив ножа. Потім - сокиру.

Петро, мешканець м. Чернігова:

- Знаете, как? Поругались, и раз - ножом его всунули. Ноги и голову они отнесли туда дальше к частному сектору, там улица более тихая, и кинули их там. А туловище - более объемное. Они его здесь кинули, бензином полили и подожгли.

Підозрюваний тепер у СІЗО, його дружина - підписала зобов'язання про невиїзд. Чолов’яга лише кілька тижнів тому вийшов з-за грат, де сидів за вбивство. За скоєння цього кривавого злочину йому загрожує довічне ув'язнення.