Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 червня 2011, 18:39 Вбивства
У Києві чоловік привселюдно завдав колишній дружині 16 ножових ударів
У Києві чоловік привселюдно завдав колишній дружині 16 ножових ударів

Шістнадцять ножових ударів за зраду. Так помстився своїй колишній мешканець Києва. Він в усьому звинувачує жінку. А що сам підштовхнув її в чужі руки - про те ні пари з вуст.

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м. Києва:

- Сімейна пара прожила 16 років. Вони мають 14-річну доньку та двох прийомних дітей. Та останні кілька років життя не складалося. Його звільнили, він останнім часом розраду знаходив в спиртному.

То короткий літопис подружнього життя у викладі правоохоронців. Ця родина не перша й не остання, що має такі проблеми. Тільки фінал не завжди такий трагічний. Жінка забрала дітей і переїхала до кавалера. Чоловіче его колишнього не витримало. Він попередив дружину: якщо не схаменеться - вб'є її й накладе на себе руки. Слова жінка сприйняла як чергову п'яну байку. Та за тиждень розлуки ревнивець вирішив реалізувати свій план.

Підозрюваний:

- Мав при собі ножа, купивши на житньому ринку. З метою залякування. Щоби дізнатися правду.

Дружину підстеріг біля храму на Подолі, і без зайвих питань накинувся на неї.

Підозрюваний:

- Притримавши її за плечі я достав вместо сигарет ножа, і наносив тілесні ушкодження. Вона нагнулася, спитала: "Що ти робиш?! Я, не відповідаючи, аби не поранити голову, повернувся, і почав бити в спину.

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м. Києва:

- Наніс 16 ударів в груди та спину. Жінка встигла вирватися, перебігти дорогу. Там втратила свідомість. Він, тим часом, наніс собі 5 ножових поранень в живіт та перерізав горло.

Все сталося перед очима в багатьох витріщак, але рятувати постраждалу заходилися безхатченки. Спинили автівку й доправили до лікарні. Та від ран жінка померла. Натомість убивця вижив, і тепер йому доведеться спокутувати гріхи спочатку за земними законами - у в'язниці.