Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 червня 2011, 14:20 Вбивства
На Тернопільщині породілля вбила власну дитину і викинула в річку
На Тернопільщині породілля вбила власну дитину і викинула в річку

Народила та вбила. У Чорткові, на Тернопільщині породілля одразу після пологів позбавила життя власну дитину, а тіло викинула в річку. Деталі трагедії - в наступному сюжеті.

Закривавлений труп немовляти мешканка Чорткова знайшла на березі річки. Отямившись, жінка викликала міліцію.

Степан Яцух, керівник управління УМВС України в Тернопільській області:

- Оглянувши місце знахідки, оперативники одразу взялися розшукувати породіллю, бо дитина народилася живою і доношеною. А про те, що смерть була насильницькою, свідчили на тілі немовляти численні ножові поранення.

Оперативники заходилися перевіряти всіх місцевих жінок, які перебували на обліку в медичних закладах, вели аморальний спосіб життя, зловживали алкоголем або наркотиками.

Степан Яцух, керівник управління УМВС України в Тернопільській області:

- Перевірено усіх жінок, які перебували на обліку в консультаціях, пологових будинках, квартири зборища, та інше. Більшість жінок з розумінням ставилися до дещо нетактовних запитань працівників міліції.

Невдовзі вбивцю затримали. Жінка розповіла, що завагітніла в Польщі, де була на заробітках. Поляк, у якого дівчина працювала, тільки-но дізнався про це, відправив Оксану без копійки до України. Жінка довго приховувала свій стан, а потому викликала пологи за допомоги препарату для тварин. Після народження зарізала маля.

Затримана:

- Дитина, я так і не зрозуміла, чи жива, чи нє. Пройшло трошки часу, дивлюся, що дитина, нібито, жива. Нанесла удари ножем. Вдарила дитину.

- Показуйте.

- В живіт. Ну, точно не пам'ятаю я. Сюда і в шию.

Жінка завдала немовляті двадцять три ножових поранення. Потому загорнула мертве тільце в мішок та кинула з мосту в річку. Нині двадцятидворічна молодиця чекає на психіатричну експертизу.