Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 червня 2011, 15:59 Вбивства
На Волині чоловік вбив співмешканку молотком і наклав на себе руки
На Волині чоловік вбив співмешканку молотком і наклав на себе руки

Трагедія - в маленькому містечку Устилузі, на українсько-польському кордоні. Там посварилися, а потім почубилися співмешканці літнього віку. Наслідки конфлікту шокують: вона загинула від відкритого переламу черепа, а він наклав на себе руки за допомоги струму.

Про лихо, що сталося у квартирі №17 будинку на вулиці Володимирській, вартовим закону повідомив син загиблої. Прийшов, мовляв, до матері повечеряти, а двері - на замку зсередини. Скільки не грюкав, не гамселив у вікна - відчиняти ніхто не квапився.

Олександр Никитюк, керівник Володимир-Волинського МРВ міліції:

- Коли він проник через вікно, вітчим лежав на ліжку, а мати - біля ліжка. Були видні ознаки насильницької смерті. Голова вся була розбита: відкрита черепно-мозкова травма. Він доторкнувся до вітчима, і його вдарило електричним струмом.

Вже за 10 хвилин на місці працювали експерти-криміналісти. Їхні висновки шокували навіть бувалих. Жінка сконала від п'яти потужних ударів молотом по голові, а її співмешканець - вкоротив собі віку, затиснувши руками дріт, що стирчав із розетки. Винним у вбивстві пенсіонерки слідство називає самогубцю. Сусіди припускають: трагедія - то наслідок пенсійної депресії. Мовляв, подружжя відправили на заслужений відпочинок у повному розквіті сил. Аби заглушити душевні переживання, вони час-від-часу заглядали в пляшку.

Олег, сусід загиблих:

- Він так добре працював, гроші приносив. Все було нормально. І вона бухгалтером, робила. Була на хорошому щиту, як я пам'ятаю. Але останнім часом вони почали випивати.

На такі розваги новоспечених пенсіонерів вказує і порожня тара, знайдена у квартирі. Тим часом, злочин є, а ось кого карати за нього - невідомо. У юридичній практиці такого штибу прецеденти називають "голими".

Олександр Никитюк, керівник Володимир-Волинського МРВ міліції:

- Порушена кримінальна справа за статтею 115 Кримінального кодексу України. Призначені усі можливі експертизи, і по результатах цих експертиз буде прийняте рішення, що далі: провадження чи закриття даної кримінальної справи.