Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 травня 2011, 14:06 Вбивства
У Криму хлопець в наркотичному сп'янінні зарізав трьох людей
У Криму хлопець в наркотичному сп'янінні зарізав трьох людей

Кривава бійня в Криму: 22-річний хлопець зарізав трьох людей, і ще двох тяжко поранив. Трагедія сталася на базі відпочинку в Сакському районі.

Напередодні трагедії парубок поїхав до Євпаторії погуляти. Повернувся вдосвіта, озброївся кухняним ножем, і став блукати базою відпочинку в пошуках "монстрів".

Анатолій Місюра, перший заступник керівника ГУ МВС України в Криму:

- Со слов самого задержанного, он был в каком-то мире иллюзий - монстры, он убивал их, жил где-то в потустороннем мире.

Василь Клименко, перший заступник керівника Сакського МВ міліції:

- Производил впечатление невменяемого человека, речь была несуразная, высказывался и о войне 812 года, и о том, что на него нападают потерпевшие, каждую ночь хотели убить его.

Першим божевільного зустрів 42-річний працівник бази. Чоловік дістав удар ножем у живіт. Поранений зумів дійти до свого бригадира.

Євген Гаврилов, старший оперуповноважений Сакського МВ міліції:

- Бригадир выбежал на улицу, чтобы найти его, никого не нашел, после чего посадил его в машину, и они поехали в город Евпаторию в больницу.

Дорогою чоловіки побачили нападника, який прямував у бік пансіонату.

Євген Гаврилов, старший оперуповноважений Сакського МВ міліції:

- Бригадир позвонил супруге совладельца и сказал, что в их сторону идет брат, который перед этим подрезал рабочего.

Проте, люди не встигли підготуватися до нападу. Чоловік зарізав хлопця, який спробував втекти від нього. Інший працівник забарикадувався в будинку, але скажений різник таки увірвався в кімнату і завдав йому смертельного удару в живіт. Після цього спраглий крові борець з монстрами вдерся в будинок співвласника бази - громадянина Росії і перерізав тому горло.

Василь Клименко, перший заступник керівника Сакського МВ міліції:

- Мы были шокированы увиденным. На территории базы прямо на дороге лежало тело, труп одного потерпевшего, и в двух разных домиках тела других двух человек.

Далі душогуб став пробиватися в будиночок рідної сестри, де перебувала її мала дитина. Подружжя за допомоги співробітника пансіонату змогло здолати божевільного, але 41-річний працівник бази дістав численні поранення. До приїзду міліції вони втрьох тримали маніяка.

Василь Клименко, перший заступник керівника Сакського МВ міліції:

- Он дал показания рассказывает, что несколько дней подряд до этого в городе Алушта употреблял наркотические средства.

Вже пізніше затриманий розповів: крім наркотиків він добряче нажлуктився пива та енергетичних напоїв, до того ж, вживав курильні суміші. Саме цей пекельний коктейль і спровокував криваву різанину, що забрала життя трьох людей.