Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 травня 2011, 12:43 Вбивства
На Донеччині троє п'яних хлопців забили на смерть чоловіка
На Донеччині троє п'яних хлопців забили на смерть чоловіка

Троє молодиків забили на смерть чоловіка у Дзержинську, на Донеччині. Розшукати нападників допомогли свідки, що бачили конфлікт на власні очі.

Троє молодиків дудлили пиво на місцевому автовокзалі. Коли напій скінчився, двоє пішли по добавку. Поблизу рундука побачили 45-річного чоловіка, почали до нього чіплятися. Слово по слову - зчинилася бійка.

Затриманий:

- Я его раза два ударил.

- За что ударил?

- Ни за что.

Бити заходився за кілька хвилин і третій приятель. Друзі так віддубасили чоловіка, що той наступного ранку в лікарні помер.

Артем Лящук, слідчий Дзержинського МВ міліції:

- Данному гражданину были причинены: перелом верхней челюсти с переходом на основание черепа, перелом 2-х и 3-х ребер, переломы челюсти с низу.

Затримати трійцю гарячим слідом правоохоронці не встигли. З'ясувати особи нападників допомогли свідки жорстокого побиття.

Олександр Шем'якін, оперуповноважений Дзержинського МВ міліції:

- После того, как получили информацию о лицах, которые предположительно участвовали в избиении человека, лица находились дома, никаких проблем в их задержании не представлялось.

Затримані молодики запевняють: вони боронилися. Чоловік, мовляв, кинувся на них із ножем. Правоохоронці ж кажуть: на всіх трьох жодного синця, а ось їхня жертва мертва. Двоє з товариства бузувірів щойно прийшли з армії, третьому - ще немає 18-ти. За побиття зі смертельним наслідком затриманим загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі. Як покарають неповнолітнього - поки невідомо.