Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 травня 2011, 11:58 Вбивства
На Хмельниччині чоловік простягнув приятеля по землі, прив'язавши до машини
На Хмельниччині чоловік простягнув приятеля по землі, прив'язавши до машини

Познущався з чоловіка приятель на Хмельниччині. Спочатку відлупцювали бідолаху, а потім прив'язав за ноги до машини і протягнув дорогою. За кілька днів від травм побитий помер.

Двоє сорокарічних чоловіків знали одне одного чи не все життя. Разом до школи, у технікум, сімейні свята й відпустки. Того дня зустрілися на дні народження спільного товариша.

Олексій Кошевко, дільничний інспектор Хмельницького РВ міліції:

- Вони відпочивали на дні народження в групі своїх товаришів, після чого потерпілий разом із затриманим поїхали до помешкання останнього для продовження святкування.

Чергова пляшка горілки о другій ночі несподівано перетворила двох добрих друзів на заклятих ворогів. Чоловіки посварилися. Взаємні образи - і в хід пішли кулаки. Кількома потужними ударами господар звалив гостя з ніг. Витяг надвір і хотів прогнати.

Генадій Крупельницький, керівник Хмельницького РВ міліції:

- Він не зміг його відтягти від свого будинку, так як наніс йому численні ушкодження і не хотів, щоб знали, що це він зробив. Він повернувся до свого будинку, завів автомобіль, виїхав до потерпілого, прив'язав його за ноги до фаркопа і відтягнув біля 200 метрів по дорозі.

За хвилину такої поїздки на тілі чоловіка і живого місця не лишилося. На узбіччі дороги непритомного товариша кат і покинув. Пораненого сусіди помітили тільки вранці. Викликали "швидку" і правоохоронців. Допитати постраждалого слідчим так і не вдалося. Так і не отямившись, за три дні чоловік помер. Винуватця навіть шукати не довелося - плями крові на дорозі вели прямісінько до воріт його будинку.

Олексій Кошевко, дільничний інспектор Хмельницького РВ міліції:

- Затриманий раніше до кримінальної відповідальності не притягувався раніше, займався підприємницькою діяльністю. За місцем проживання за місцем проживання він характеризувався з посередньої сторони.

Чоловік загалом порядний і спокійний, запевняє інспектор. І сам повірити не міг, що страшні знущання - його рук справа. Тепер піде під суд за тяжкі тілесні ушкодження, які спричинили смерть. За це закон карає 7-10-річним ув'язненням.