Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 квітня 2011, 10:39 Вбивства
На Київщині колишній командир полку застрелив свого бізнес-партнера
На Київщині колишній командир полку застрелив свого бізнес-партнера

Колишній командир полку грузинських спецпризначенців проти українського колишнього тюряжника. Конфлікт між ними через гроші закінчився трагічно - один із чоловіків до дому не повернувся. Про кривавий злочин на Київщині дивіться в наступному сюжеті.

Того дня чоловік вигулював собак. Увечері поблизу цвинтаря в Бучі побачив неживе тіло.

Олександр, свідок:

- На дороге увидел труп человека. В том, что труп, сомнений не было - у меня медицинское образование, поэтому определил сразу. Побоялся, что собаки кинутся, почувствуют кровь. На поводочке оттянул их в сторону, и на заправку - вызвал работников милиции.

Олександр Пиль, заступник керівника відділу Ірпінського МВ міліції:

- Майже все тіло було в татуюваннях, що свідчило про те, що дана особа є авторитетом у кримінальному середовищі. Було встановлено, що дана особа є неодноразово засудженою, і провела в місцях позбавлення волі близько 20 років.

Правоохоронці з’ясували: того дня чоловік зустрічався зі своїм знайомим - громадянином Грузії. Розмова тривала не довго.

Олександр Пиль, заступник керівника відділу Ірпінського МВ міліції:

- Вбивство відбулося в салоні автомобіля. Загиблий і затриманий знаходились на передніх сидіннях. Постріл був один - в праву скроню потерпілого.

Як зізнався затриманий, зі зброєю він на "ти". У Грузії командував полком спецпризначення, брав участь у грузинсько-абхазькій війні. Після виходу на пенсію сорокаоднорічний чоловік переїхав до України. Загиблий був його бізнес-партнером, заборгував чималу суму, але повертати наміру не мав, та й поводився вкрай зухвало - навіть сміявся в обличчя. Нахабність колишнього тюряжника обурила напарника. Тепер за умисне вбивство грузинові загрожує до 15 років позбавлення волі.