Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 квітня 2011, 17:38 Вбивства
На Волині син зарізав батька у відповідь на прохання дати закурити
На Волині син зарізав батька у відповідь на прохання дати закурити

Отак покурив! Чоловік не мав цигарки, тож попросив у сина. Той спершу "пригостив" батька матюками, а потім ударив ножем.

Конфлікти в цій садибі на околиці села Топільного виникали мало не щодень. Малолітній дитині та її матері не давали спокійно жити голова родини та старший син.

Сергій Сосовський, керівник відділу Рожищенського РВ міліції:

- Встановлено, що обоє - і син, і батько - були схильні до вживання алкогольних напоїв. Окрім цього, син перебуває на обліку в лікаря-нарколога Рожищенської ЦРЛ.

Діагноз "інфантильний розлад особистості" найчастіше виявлявся, коли парубок випивав. Тоді й з'являлася агресія. Хатні про те знали, і в такі миті намагалися бути від хлопця якнайдалі. Нехтував правилом, хіба-що, Володимирів батько. Донедавна.

Володимир, затриманий:

- Батько каже, дай сигарету. Я кажу, в мене пару штук. Каже, все одно дай. Я: "Не дам!" Він до мене битися. Я його легенько вдарив. Він давай далі.

Я хотів взяти ножа, але він вибив і взяв його першим. Я хотів забрати, а він не давався. Ще руку порізав. Хотів вирвати, і не знаю як, всунув йому ножа…

Та всунув простісінько в серце. Знаряддя, що вкоротило чоловікові віку - завдовжки 30 сантиметрів. Зарізавши батька, парубок утік.

Олександр Басалик,заступник керівника Рожищенського РВ міліції:

- В ході проведених заходів було встановлено, що він знаходиться неподалік будинку. Споглядав за картиною, яка проходила біля їхнього господарства. Він був затриманий працівниками карного розшуку. На запитання "чому так сталося" він, будучи нетверезим, сказав, з чого виник конфлікт, і показав ножа, яким наносив удари.

Та чи посадовлять парубка за грати - ще питання. Спочатку він має пройти багато психіатричних експертиз. Якщо вони доведуть неосудність 19-річного Володимира, його лікуватимуть.