Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 березня 2011, 13:34 Вбивства
На Миколаївщині чоловік згвалтував і вбив 84-річну жінку
На Миколаївщині чоловік згвалтував і вбив 84-річну жінку

Наджорстокий злочин на Миколаївщині. Чоловік зґвалтував, а потім підпалив односелицю. Нелюда не зупинило навіть те, що жертві було 84 роки.

Пожежа у старенькій хаті спалахнула пізно ввечері. Спершу в селі нікому й на думку не спало, що господиню вбили. А правоохоронців насторожило те, що двері в обгорілому будинку були відчинені, тоді як проти ночі їх зазвичай зачиняють. Згодом про події в оселі міліціянтам розповів свідок.

Свідок:

- Я вже спав, була ніч. Чую - мене хто-то толкає в плечо, я подимаю, дивлюсь - знакомий, мій кореш стоїть.

Чоловік не йняв віри тому, що згодом почув від знайомого. Молодик незрозуміло як зайшов до зачиненої хати, й вигляд у нього був жахливий.

Свідок:

- Руки в крові. Я не поняв, що случилося, і він почав щось мені росказивать, я там бабушку замочив, каже, і давай такий довольний, хвастається. Каже, хоч пошлі покажу.

Переляканий розповіддю, чоловік не сперечався й вирушив туди, куди його кликав п'яний приятель. У хаті бабусі свідок побачив на ліжку закривавлену господиню. Від страшної картини йому стало зле, й він пішов геть. Убивця ж підпалив оселю, щоб знищити сліди злочину. Згодом свідок вирішив розповісти про все правоохоронцям, душогуба затримали.

Микола Петренко, перший заступник керівника Миколаївського РВ міліції:

- Данный человек сам по себе своеобразен чем: с одной стороны, он, вроде бы, ягненок, который ничего плохого в это селе не делал, с другой стороны - человек, от которого можно ожидать любой подлости.

Під час слідства затриманий розповів, що навідувався до старенької для інтимного спілкування не вперше. Та останнього разу почав вимагати ще й 10 гривень. Тоді бабуся пригрозила, що поскаржиться до міліції, за що й дістала удар ножем.

Микола Петренко, перший заступник керівника Миколаївського РВ міліції:

- Здесь явно видна склонность человека, скорее всего, к маниакальным действиям, в связи с чем он опасен для общества. Они вообще являются дальними родственниками, потому он знал данную бабушку, общался с ней, и он был, в принципе, вхож в данный дом.

Тепер підозрюваний у Миколаївському СІЗО, а його односельці досі не ймуть віри, що серед них жив ґвалтівник бабусь.