Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 березня 2011, 12:21 Вбивства
Киянина підозрюють у вбивстві власного друга та зберіганні наркотиків
Киянина підозрюють у вбивстві власного друга та зберіганні наркотиків

У вбивстві друга підозрюють затриманого мешканця Києва. Під час обшуку в його квартирі знайшли купу несподіванок: зброю, наркотики та цілий арсенал для сексуальних утіх.

До лікарні швидкої допомоги в Дарницькому районі Києва привезли чоловіка з вогнепальним пораненням. Врятувати його медики не змогли.

Володимир Дмитренко, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- Було встановлено, що вогнепальне поранення потерпілий отримав від свого знайомого. Його було затримано. Під час обшуку в нього вилучили автоматичний пістолет Стечкіна, понад 100 грамів речовини, яка зовні нагадує канабіс.

Затриманий:

- За что задержаны работниками милиции?

- За то, что убил лучшего друга, случайно.

Затриманий твердить: смерть випадкова. Він сам приніс другові пістолета. Коли передавав пакет зі зброєю, пролунав постріл. Виявляється, пістолет курок був зведений. Окрім того, вдома у 36-річного підозрюваного знайшли приладдя для сексуальних втіх. Міліціянти припускають, що раніше засуджений чоловік знімав порнофільми.

Затриманий:

- Сколько отбывали наказание?

- 1 год.

- Чем зарабатываете на жизнь?

- Сдаю квартиры посуточно, ювелирным бизнесом.

Володимир Дмитренко, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- Проти затриманого порушено кримінальну справу одразу за 3 статями: навмисне вбивство, незаконне поводження зі зброєю та зберігання наркотиків.

Випадкове самогубство чи навмисне вбивство - на це запитання й мають відповісти експерти та слідство. Від цього залежить і термін, який затриманий пробуде за гратами.