Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 березня 2011, 15:15 Вбивства
На Київщині двоє будівельників позбулися повчань колеги, вбивши його
На Київщині двоє будівельників позбулися повчань колеги, вбивши його

На Київщині втратив життя 65-річний чоловік. Він навчав життю двох молодиків, із якими працював на будівництві. Саме через добрі поради бідолаха і загинув.

Трійця працювала в селі Пухівці - зводили приватну садибу. Немолодий будівельник постійно повчав утричі молодших за себе колег.

Арсеній Марущак, слідчий Броварського МВ міліції:

- Постійно їм розказував, що вони нічого не роблять, і наставляв їх, як потрібно жити, і це їх дуже дратувало, так як вони мали інші погляди на життя.

Терпець урвався одного вечора, коли молодики розслаблялися оковитою. Тоді й вирішили помститися дідові-повчальникові.

Затриманий:

- Водка, водка. Причиной стало чрезмерное потребление. Он был старше нас и считает, что умнее, и в пьяном виде показалось, что был не прав.

Старого добряче відлупцювали, зв'язали, кинули на ліжко та пішли спати. Сили своєї недооцінили - до ранку чоловік віддав Богові душу.

Олександр, виконроб:

- Как они нам сказали, что мы повздорили, дали в нос, и уложили человека спать, и мы ложимся отдыхать. А когда приехали на место, вся простота была на лице, а факт на кровати лежал.

Затриманий:

- Испугавшись, мы решили скрыться. При чём, поехали на юг. Товарищ предложил поехать в Луганскую область, так как там возможность была занять денег, и в дальнейшем чтоб уехать на территорию России.

Попутками, маршрутками, поїздами, автобусами. Саме так тікали молодики від правоохоронців. За тиждень проїхалися Кримом та шістьма областям України. Затримали їх аж у Донецьку. Суду за свій злочин очікуватимуть тепер за ґратами.