Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 березня 2011, 12:41 Вбивства
На Дніпропетровщині вітчим вбив 2-річну дитину
На Дніпропетровщині вітчим вбив 2-річну дитину

На Дніпропетровщині 26-річний чоловік забив на смерть дворічного хлопчика, бо малий не встиг добігти до туалету.

Молодий тато, молода мати, привітний дворічний хлопчик. Такими нових сусідів зустріли в будинку.

Володимир Матюшенко, керівник відділу Нікопільського МВ міліції:

- Они проживали по данному адресу недлительное время, а только месяц, поэтому не успели, я думаю, нашуметь или поскандалить с соседями, поэтому характеризовали их положительно.

Лише кілька місяців, як 26-річні Андрій і Ірина познайомилися. Різнороб на будівництві й безробітна молодиця. Вирішили жити разом. До дворічного хлопчика чоловік як рідного ставився, поки не лишився з малим віч-на-віч.

Володимир Матюшенко, керівник відділу Нікопільського МВ міліції:

- Мать ребенка, его сожительница, вышла в аптеку для того, чтобы приобрести лекарства своему сожителю и ребенку, у которых на тот момент была температура. Как пояснил сожитель, который проживал только месяц вместе с матерью ребенка, что в отсутствии матери ребенок, когда проснулся, был в детской кроватке, пытался вылезти, упал, и ударился головой.

Ледь живу, непритомну дитину мати повезла до лікарні. Та дорогою хлопчик помер. Не через падіння з ліжка - від важкої чоловічої руки загинув, одразу констатували експерти. Ковдра Тимурчика і його улюблена іграшка. Тепер вони - головні докази у кримінальній справі. З ними вітчим демонструє, як і за що дитину вбив.

Затриманий:

- Он начал хныкать, крутиться, и начал тогда уже проситься в туалет. Я поднялся с кровати, подошел сюда, поднял одеяло. Он лежал на боку, получается. Увидел, что он здесь накакал.

Доглядальник узявся мити хлопчика. Та малий не вгамовувався і плакав. Розлючений чоловік з розмаху вдарив дитя по голові. Воно знепритомніло.

Затриманий:

- Потом он в себя не приходил, я от растерянности, или просто даже не знаю, из-за чего, я вот так ударил его.

- Он лежал в этот момент?

- Да.

- Покажите еще раз, как вы нанесли удар. Кулаком?

Черепно-мозкова травма від удару по голові, відірвана селезінка - від штурхана в живіт. Тепер чоловіка судитимуть за навмисне вбивство. За статтею це - від десяти років до довічного ув'язнення.