Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 березня 2011, 11:58 Вбивства
У Запоріжжі 20-річна дівчина викинула своє немовля з вікна
У Запоріжжі 20-річна дівчина викинула своє немовля з вікна

10 хвилин життя - і смерть від падіння з висоти. У Запоріжжі 20-річна породілля вночі викинула з вікна новонародженного сина. Закоцюбле тіло дитини в поліетиленовому пакеті знайшли вранці. Жінці загрожує тюрма.

Тіло новонародженого знайшли перехожі біля однієї з багатоповерхівок у Комунарському районі Запоріжжя. Вже наступного дня правоохоронці затримали матір, яка холоднокровно позбулася дитини. 20-річна мешканка Херсонської області винаймала в цьому будинку кімнату. Народила просто там.

Юрій Морозов, співробітник Комунарського РВ міліції:

- Было установлено, что причина смерти - сочетанная травма лица и головы, был обнаружен перелом ноги, ушиб сердца, легких. По заключению эксперта данные травмы были получены в результате падения с высоты.

Мати-вбивця пояснити свого вчинку не може. Власниця квартири, де та винаймала кімнату, спілкуватися з журналістами відмовилася. Каже, дівчина мешкала в неї всього три дні.

Власниця квартири:

- Я за три дня не могла ее определить, я уезжала на праздники и видела ее только раза три.

Сусіди досі не можуть повірити в те, що сталося.

Сусідки:

- Ну, куда это годится? Кошка, собака - и та не выбросит щенка, и будет защищать. И зачем она родила? Отдала бы в дом малютки - люди хотят усыновить.

Тепер правоохоронці намагаються встановити особу батька дитини. А проти матері, найімовірніше, порушать кримінальну справу. За вбивство немовляти жінці загрожує до п'яти років ув'язнення.